boon-sportoldal

2011.09.06. 14:53

Műfüves bajnokság Kazincbarcikán

Kazincbarcika - Sportos, újszerű és hiánypótló az a kispályás műfüves bajnokság, melyet elsősorban baráti társaságok és munkahelyi kollektívák részére hirdetett meg a helyi sport és művelődési központ.

Kazincbarcika - Sportos, újszerű és hiánypótló az a kispályás műfüves bajnokság, melyet elsősorban baráti társaságok és munkahelyi kollektívák részére hirdetett meg a helyi sport és művelődési központ.Az első ízben sorra kerülő szabadidős sportesemény az Egressy-BorsodChem Kispályás Műfüves Labdarúgó Bajnokság nevet viseli.

- A rendezvénysorozat bázisa a Városi Sporttelepen májusban átadott új multifunkcionális műfüves pálya lesz – tudtuk meg az Egressy Béni Könyvtár, Kulturális és Sport Központ igazgatójától, Kerekes Ottótól.

- Vagyis valamennyi mérkőzést kiváló körülmények között, jó levegőn, szabadtéren játszák majd a csapatok. Az elmúlt néhány hónap tükrében azt láttuk, hogy a városlakók egyre jobban megszerették ezt a pályát és igény van az ilyen jellegű eseményekre. Régi vágyam volt az egykori Fő téri kispályás labdarúgótorna új köntösbe bújtatott feltámasztása, vagyis az aszfalt helyett most már nagyon korszerű talajon, jó körülmények között, villanyvilágítás mellett folyhat a bajnokság – mondta Kerekes Ottó.

Az első ízben meghirdetett tornára nyolc csapat jelentkezett, a helyi cégek, intézmények és néhány baráti társaság is „rámozdult” a rendezvényre. A hétfordulós, bajnoki rendszer szerint lebonyolított verseny szeptember 14-én este hat órakor veszi kezdetét. A játéknapok - hogy jól tervezhető legyen - mindig szerdán este 6 és 9 óra között lesznek, a tervezett zárás pedig október 26-a. A bajnokság menetrendje, a tabellák és az eredmények letölthetők a www.egressy.hu oldalról.

- G. J. -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!