boon-sportoldal

2011.08.20. 14:49

DVTK: Két helyen lehet változás

A labdarúgó NB I 6. fordulójában vasárnap 16 órától Újpest FC – Diósgyőri VTK meccset rendeznek. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on!

A labdarúgó NB I 6. fordulójában vasárnap 16 órától Újpest FC – Diósgyőri VTK meccset rendeznek. A mérkőzésről élőben tudósítunk a Borsod Online-on!

A diósgyőriek soros ellenfele, a múlt heti edzőváltást követően, egy hete az új edzővel Zoran Szpisljakkal megszerezte első pontját az idényben – a Kaposvár vendégeként (2-2). Hogy könnyebb lenne-e egy olyan csapat ellen játszani, amelyik saját céljaihoz képest (az első hatban szeretné látni a klubvezetésük az újpestieket) nem kezd ilyen gyengén (5 meccsen 1 pont), arról Benczés Miklós, a DVTK szakvezetője a következőket mondta:

,,Az edzőváltást követően a pontszerzésükkel elmozdultak a holtpontról, méghozzá úgy, hogy kettős emberhátrányban fejezték be a meccset, úgyhogy ebből bizonyára tudtak építkezni ezen a héten. Persze a gondjaik ezzel az egy pont begyűjtésével nem oldódtak meg, az biztos, hogy mást ne mondjak, a két eltiltottjukra nem számíthatnak, és ahogy hallani sok a sérültjük, bár szerintem az, hogy kire számíthatnak, egészen pontosan csak a meccs napján fog kiderülni. De ezzel nekünk kevésbé kell foglalkoznunk, a lényeg, nem szabad, hogy az Újpest gyengébb kezdése elaltasson minket."

Javuljon a támadójáték

A DVTK ezúttal is a pontszerzés, a győzelem megszerzésének reményében lép pályára. És, hogy mi kellene ahhoz, hogy tervük valóra váljon a lila-fehérek otthonában?

,,Hogy feljavuljon a támadójátékunk – jelentette ki Benczés Miklós. – A legutóbbi meccsen csak pontrúgások után voltunk eredményesek, és ezzel nem azt akarom mondani, hogy ez baj. Egyátalán nem az, nem bánnám, ha ez tovább folytatódna, viszont elsősorban azt várnám, hogy a kidolgozott helyzeteket értékesítsük. Mert ziccerekben a Pápa meccsen sem volt hiány, de sajnos ezen a találkozón ezek kimaradtak."

A DVTK-ban az eltiltott Luque nem játszhat Újpesten, valamint a borda törése után lábadozó Rakovicra sem számíthat a szakvezetés. A Pápa ellen gólt szerzett belső védő, Budovinszky kedden és szerdán nem edzett a csapattal kisebb sérülése miatt.

A múlt heti kezdőcsapathoz képest két helyen lesz, lehet változás: Luque kimaradása miatt Dobos kerül a kezdőcsapatba, valamint Menougong, aki egy hete, a Pápa ellen, Carreno cseréjeként jól szállt be a játékba.


A DVTK várható kezdőcsapata:

A DVTK Újpest elleni várható kezdőcsapata: Rados – Vadász, Gal,  Budovinszky, Gohér - Abdouraman - Dobos, Gallardo, Lippai - Menougong,  Seydi.


Miskolc, Újpest - A labdarúgó NB I 6. fordulójában vasárnap (kezdés: 16.00) Újpestre látogat a Diósgyőri VTK. Arra kértük Olvasóinkat, hogy tippeljék meg a találkozó végeredményét.

A Diósgyőri VTK spanyol középpályása, José Luque újra hazautazott, ismét családi ok miatt.

Újpest, Diósgyőr – Valamivel több mint 500 jegy fogyott el csütörtök estig elővételben a vasárnap 16 órakor kezdődő Újpest FC – DVTK NB I-es labdarúgó meccsre a vendégszektorba.

Vasárnap az Újpest otthonában lépnek pályára Lippaiék. A fővárosiak mindösszesen 1 pontot szereztek az eddigi 5 bajnoki forduló alatt a DVTK 8 egységével szemben. Ön szerint mi lesz a mérkőzés végeredménye?

Miskolc – Budapesten kerül megrendezésre augusztus 21-én, vasárnap 16.00 órától az Újpest – Diósgyőr NB I-es labdarúgó mérkőzés, melyet a rendőrség kiemelt biztonsági kockázatú kategóriába sorolt.

Az MLSZ fegyelmi bizottsága soros ülésén a DVTK – Pápa bajnoki meccsen kiállított José Luque ügyét is tárgyalta.

A vasárnap 16 órakor kezdődő Újpest FC – Diósgyőri VTK NB I-es bajnoki labdarúgó-mérkőzésre szurkolóbuszok indulnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!