boon-sportoldal

2011.07.09. 13:20

Újabb spanyol Diósgyőrben

Javier Reyes személyében spanyol erőnléti edzővel erősödik a DVTK szakmai stábja.

Javier Reyes személyében spanyol erőnléti edzővel erősödik a DVTK szakmai stábja.

- Tovább folyik a DVTK megerősítése - mondta a dvtk.eu-nak Dudás Hunor, a DVTK-t működtető Diósgyőr FC Kft. ügyvezető igazgatója - a legújabb ember a szakmai stábba érkezik. Sikerült megállapodni Javier Reyes-szel, az elismert 53 éves spanyol szakemberrel, aki legutóbb a Primera Division hatodik helyén végző Athletic Bilbao vezető erőnléti edzőjeként dolgozott. Diósgyőrben az utánpótlásnál és az első csapatnál fog ellátni hasonló feladatkört. A megállapodás egyelőre egy évre szól.  Ezzel nem zárult le a DVTK megerősítése, tovább keresünk a játékospiacon céljaink elérésében segítséget nyújtani tudó labdarúgókat - zárta Dudás Hunor.

Javier Reyes az elmúlt években olyan játékosokkal dolgozott együtt, mint a 2010-es világbajnok Fernando Llorente, vagy az úgyszintén világbajnok és 2011-es U21 Európa bajnok Javi Martínez. 2009-ben munkájával ő is hozzájárult az Athletic Bilbao Copa del Rey és Szuperkupa elsőségéhez - olvasható a DVTK hivatalos honlapján.


Közönségtalálkozót tartott pénteken este a diósgyőri klub.

A szenegáli-francia kettős állampolgárságú csatár a DVTK harmadik nyári igazolása.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!