boon-sportoldal

2011.06.29. 11:52

Indul a Borsod Volán is

Miskolc - Pénteken az első tornával indul a hazai strandlabdarúgó NB I-es bajnokság, a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga küzdelemsorozata.

Miskolc - Pénteken az első tornával indul a hazai strandlabdarúgó NB I-es bajnokság, a Nemzeti Strandlabdarúgó Liga küzdelemsorozata.A nyolc résztvevő csapat, a Goldwin Pluss, a Chicago, a Bonyhád BSC, a Siva Mont-Ugraiimre, a Szász Therm, a Borsod Volán SE, a GYFBSK Medical Investment és a BFC Siófok összesen négy hétvégén (július 1-3., július 8-10., július 15-17. és július 22-24.) csap össze egymással körmérkőzéses rendszerben az alapszakaszban. Ezt követi augusztus 5. és 7. között a Szuperdöntő, ahol eldől a végső helyezések sorsa. A helyszín végig a siófoki Coke Beach strand lesz. A BVSE Vígh Ferenc edző vezetésével vesz részt a 4+1-es játékrendszerben lebonyolítandó viadalon. A Volán kerete kialakulóban van, sietni annyira nem kell, ugyanis a közlekedésiek a hét végén szabadnaposak.

- ÉM -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!