boon-sportoldal

2010.11.16. 11:01

A FA Kupában is lengetett

<p>Emőd - Három évig Angliában dolgozott és közben labdarúgó meccseket is vezetett az emődi Kascsák Tamás.</p>

Tizenhárom éve, 1997-ben vizsgázott a 30 esztendős, egyetemi végzettséggel rendelkező játékvezető, aki a megyei I. osztályban negyven, az NB III-ban pedig tizennyolc mérkőzést dirigált, aztán Angliában dolgozott.

Hatvan angol meccsen

– A Londonhoz közeli Middlesex megyében, a munka mellett, három szezonon keresztül fújtam a sípot – mondta Kascsák Tamás. – Mintegy hatvan, magyar mércével mérve harmadosztályú összecsapáson álltam a pálya közepén és olyan hírek jutottak el hozzám, hogy működésemmel elégedettek voltak. Nagyon büszke vagyok arra, hogy egyszer az angol kupa első körében asszisztensként is foglalkoztattak. Miután hazajöttem, ismét jelentkeztem a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei játékvezetői bizottság vezetőinél, így újra szerepet kaptam szűkebb pátriánk bajnoki meccsein. Az országos kerettagságról már valószínűleg lemaradok, de az NB III-ba még visszakerülhetek. Emődi vagyok, az egyik nagy biztosító társaság projektvezetőjeként azonban Budapesten dolgozom, ennek következtében nem tudok minden hét végén visszautazni. Ezért azt szeretném, ha a borsodi mellett a Pest megyei testület tagja is lehetnék, ebben az esetben ugyanis küldhetnének a főváros környéki találkozókra is.
-KT-

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!