boon-sportoldal

2010.09.07. 14:18

Újrafüvesítik a bőcsi pályát

<p>Az áradáskor hosszú ideig víz alatt volt a játéktér, ezért használhatatlanná vált.</p>

Már biztos, hogy a Bőcs KSC NB II-es labdarúgó csapata valamennyi hazai bajnoki mérkőzését vendégségben játssza. A Hernád-partiak Tiszaújvárosban fogadják ellenfeleiket, de az is lehet, hogy felcserélik több találkozójuk pályaválasztói jogát. – Jelenleg is tárgyalunk ebben az ügyben – mondta Tóth László, a klub szakmai igazgatója. – Ha sikerrel járunk, akkor nem csupán újvárosban csapunk öszsze riválisainkkal, hanem egyenesen az éppen aktuális együttesekhez utazunk. A kölcsönt pedig tavasszal kapjuk vissza, a pontvadászat második szakaszában így akár kilencszer is Bőcsött focizhatunk. Valamit tennünk kellett, hiszen saját otthonunkban újra kell füvesíteni a centerpályát.

Ősszel elkezdik?

A munkálatokat az igazgató szavai szerint még az őszszel elkezdik. Ha sikerül az alácsövezést is „elintézni”, akkor a költségek több tízmillió forintra rúgnak majd, ha viszont csak gyepet cserélnek, akkor ezt pár millióból megússzák. Már tárgyalnak a kiszemelt cégekkel: közöttük akad olyan, amelyik – ha minden igaz – térítésmentesen is hajlandó segíteni a Bőcs KSC-nek, amely így tetemes költségtől szabadulna meg. Tóth László azt is közölte, hogy a komplexum, a szurkolók nagy örömére, jelentős fejlesztés előtt áll.

ÉM-KT

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!