boon-sportoldal

2010.03.24. 08:10

Feszült hangulat a DVTK hétfői edzésén

<p>A DVTK keddi edzésén néhány szurkoló arról beszélt, hogy hétfőn szemtanúja volt egy kisebb csetepaténak, amely két futballista között zajlott.</p>

A kis füves edzőpályán tizenegynéhány játékosnak tartott edzést  Tornyi Barnabás (a keret azon tagjai, akik vasárnap NB III-as meccsen léptek pályára nem voltak jelen), és a kétkapus játék során – elmondásuk alapján – miután Bajzát befűzte Jeknicet, utóbbi játékos megrúgta a csatárt. Ezt követően előbb farkasszemet néztek egymással a labdarúgók, majd lökdösődés kezdődött közöttük, amely után mindketten a földre huppantak. Ezt követően a többi játékos választotta szét a küzdő feleket. A szemtanúk szerint – akik kérték, hogy nevüket ne írjuk le – a jelenet néhány másodperc alatt zajlott le, és ezután történt még egy enyhébb folytatása is. Sadjo az eset után odaszólt Bajzátnak, aki szövegben nem maradt adósa a kameruni légiósnak, de kettőjük viadala megmaradt a verbalitás szintjén.

„Semmilyen ütés, kontakt nem volt, se lökdösődés, még mozdulat se – cáfolta a szemtanúk által elmondottakat Tornyi Barnabás. – Egy olyan összecsapás, ütközés történt, amiből van körülbelül húsz egy edzésen. Az eset után kezet ráztak a felek, és minden folytatódott a normális mederben.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!