boon-sportoldal

2008.11.07. 19:19

Immár hivatalos a visszalépés

<p>A Zemplén FC visszalép a bajnoki küzdelmektől - jelentette be a sportegyesület elnöke, Béres András, de ezt a&#160;Labdarúgó Szövetségben még nem tekintették hivatalosnak, ugyanis a klub ilyen szándékáról hivatalos, írásbeli értesítést nem kaptak. Pénteken viszont már igen.</p>

Csütörtökön már beszámoltunk arról, hogy a labdarúgó Intersport megyei II. osztály Északi csoportjának tagja, a Zemplén FC visszalép a bajnoki küzdelmektől. Mindezt a sportegyesület elnöke, Béres András elnök jelentette be, de ezt csütörtökön a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Labdarúgó Szövetségben még nem tekintették hivatalosnak, ugyanis a klub ilyen szándékáról hivatalos, írásbeli értesítést nem kaptak. Pénteken viszont már igen.
– Pénteken megérkezett a szövetségbe az a nyilatkozat, amelyben a Zemplén FC bejelentette, hogy visszalép a bajnoki küzdelmektől és már a hét végi meccsére sem áll ki – tudtuk meg Sajti Viktortól, a szövetség főtitkárától. – Ezt követően értesítettük a soros ellenfelüket, a Felsőtelekes csapatát, hogy ezen a hét végén nem kell pályára lépniük, és természetesen a mérkőzésre kiírt játékvezetői hármast is.
Mint megtudtuk: a versenykiírás szerint olyan csapat visszalépése esetén, amelyik nem játszotta le legalább a bajnoki meccseinek az 50 százalékát, minden addigi eredményét törölni kell, és így az eddigi ellenfeleiknek is kevesebbjük lesz egy-egy bajnokival, és azokkal a pontokkal is, amelyeket a Zemplén FC ellen szereztek.

Kapcsolódó cikk:

  • Visszalépett a Zemplén FC (?)
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!