boon-sportoldal

2008.03.11. 15:59

15. Miskolc Rally: május 1-3.

<p>Budapest – Hétfőn ülésezett a Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Rallye Bizottsága (RSB). A megbeszéléseken szóba került az idei Miskolc Rally is.</p>

A munka a szakágvezetői beszámolóval kezdődött, melynek során Kassai András tájékoztatta a bizottság tagjait arról, hogy meghallgatta a 15. Miskolc Rallyt szervező RSO Team képviselőjét, és a felek megállapodtak abban, hogy a miskolci verseny lebonyolításának időpontja május 1-3.
A miskolci rendezvény szervezője, Jacsó Tibor vállalta, hogy a rövid határidőre való tekintettel, soron kívül, a napokban elkészíti a verseny határidős dokumentumait és beszerzi az esetlegesen még hiányzó engedélyeket.

Észrevételezték a programot

A Miskolc Rally szervezője a bizottság előtt kijelentette, hogy ebben az esetben is biztosítottak a rendezvény engedélyeztetési és pénzügyi feltételei. A továbbiakban az RSB és a rendező közösen áttekintették a verseny lebonyolítási –, és útvonal tervezetét, és azt észrevételezés mellett elfogadhatónak ítélték.

VV
Ön volt már Miskolc Rallyn?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!