BOON - Sport - NB III.

2018.09.30. 21:10

„Szerencsére még volt a mérkőzésből további 80 perc...”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 8. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 8. fordulóját játszották vasárnap. Megyénk csapatainak eredményei.

Nyírbátori FC – Tállya KSE FC 0-2 (0-2)

Nyírbátor, 200 néző. V.: Bodzay.

Nyírbátor: Vasas – Szegedi, Müller (Bernáth), Tóth M., Vámos, Pálinkás, Reznek (Sárosi), Boros, Bagi (Scheibli), Fenyőfalvi, Terdik. Edző: Szilágyi Krisztián.

Tállya KSE: Tarr – Ondó (Belényesi), Huszti, Minczér, Mihálszki (Kovács), Nyitrai, Németh B. (Németh B.), Lippai, Turcsik, Bihari, Bocsi. Edző: Uray Attila.

G.: Németh B., Bocsi. Jók: Tóth M., Vámos, Fenyőfalvi, Pálinkás, ill. az egész csapat.

Szilágyi Krisztián: – Tompán kezdtük a mérkőzést mire magunkhoz tértünk az ellenfél vezetett 2-0-ra. A második félidőben nagyot küzdöttünk, meg is voltak a lehetőségeink, sajnos ezek kimaradtak.

Uray Attila: – Az első félidőben jól játszottunk és a magabiztos előnyünk után be is tudtuk volna biztosítani a győzelmet ami sajnos nem sikerült. A második játékrészben nagyot küzdöttünk, fegyelmezetten és szervezetten játszottunk így megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Egy nagyon erős csapatot győztünk le. Jó egészséget kívánunk a csapat nevében Réti Dorinának és sok boldogságot a szülőknek!


FC Tiszaújváros – Sajóbábonyi VSE 5-2 (4-1)

Tiszaújváros, 250 néző. V.: Bálint.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Nagy D. (Dajka), Lipusz (Pap), Bussy, Lippai, Nagy P. (Hussein), Orosz, Illés, Kertész, Papp, Molnár. Edző: Gerliczki Máté.

Sajóbábony: Jakab – Molnár M., Balogh D., Tátrai, Lakatos, Tóth I. (Balogh M.), Horváth Sz., Fazekas, Csattos (Erdei Nagy), Tucsa, Sebők (Lázi). Edző: Kriston István.

G.: Nagy D. (2), Tucsa (öngól), Orosz, Kertész, ill. Csattos, Sebők. Jók: Orosz, Papp, Lippai, Nagy D., Kertész, Tóth Cs., ill. Balogh, Tucsa, Fazekas, Molnár M., Horváth Sz.

Gerliczki Máté: – Egy nagyon kellemetlen stílusú ellenféllel játszottunk ma, mindkét félidő első 5 percében gólt is szereztek ennek a stílusnak köszönhetően. Szerencsére még volt a mérkőzésből további 80 perc, amelyben jól és stílusosan futballoztunk és kétség sem fért a nagy arányú győzelmünkhöz.

Kriston István: – Nagyon remélem, hogy előbb-utóbb a futball istene mellénk áll, rengeteget tesznek érte a fiúk hét közben. De úgy látom, hogy pici, apró dolgok hiányoznak, a héten azon leszünk, hogy ezek minél hamarabb a helyükre kerüljenek.


Putnok FC – Salgótarjáni BTC 3-1 (2-0)

Putnok, 200 néző. V.: Takács.

Putnok FC: Fülöp – Tóth Sz., Madarász, Zimányi, Bene (Mezőssy), Katona (Csicsvári), Czető, Mahalek, Süttő, Constantinescu (Magyar), Csirszki. Edző: Koszta Péter.

Salgótarján: Megyeri – Tarlósi P., Nyéki, Czutor (Ribarics), Boros, Tarlósi M. (Bata), Kiss, Magos, Benkő-Bíró, Tóth M. (Modra), Híves. Edző: Vágó Attila.

G.: Süttő (2, mindkettő 11-esből), Constantinescu, ill. Ribarics. Jók: Madarász, Zimányi, Süttő, Constantinescu, Csirszki, ill. senki.

Koszta Péter: – Megérdemelt győzelmet arattunk, de a helyzetkihasználásunk még nem az igazi.

Vágó Attila: – Megérdemelt hazai győzelem.


Füzesgyarmati SK – DVTK tartalék 2-0 (2-0)

Füzesgyarmat, 100 néző. V.: Fekete.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Achim, Lukács (Kinczel), Villand (Silaghi), Nagy T., Toca, Prasler, Vincze, Pataki, Pölöskei (Kis). Edző: Oláh Ferenc.

DVTK tartalék: Pápai – Szűcs, Varga J. (Géringer L.), Valkay, Korbély, Farkas (Zsemlye), Géringer T., Orosz, Zsiga, Erdősi (Mertse), Fenyőfalvi. Edző: Vég Csongor.

G.: Pölöskei, Villand. Jók: Vincze, Prasler, Pölöskei, Toca, ill. Orosz, Korbély, Fenyőfalvi.

Oláh Ferenc: – Az első félidőben úgy gondolom, hogy ellenfelünk fölé nőttünk és a pontrúgásaink is sikeresek voltak. A második játékrészben már kiegyenlített volt a játék, de tudtuk tartani az előnyünket.

Vég Csongor: – Gyorsan hátrányba kerültünk sajnos olyan szituációt követően amire készültünk. A második félidőben sokkal jobban játszottunk, helyenként mezőnyfölényben. Fiatal játékosainkban tudatosulni kell, hogy a felnőtt futballban kevés lehetőségük lesz a gólszerzésre. A második játékrészben visszajöttünk a meccsbe, sajnos a helyzetek kimaradtak. Megérdemelt hazai siker született, viszont a második félidei játékunk jó alap a jövőre nézve.


Sényő-Carnifex – Cigánd SE 2-0 (0-0)

Sényő, néző. V.: Hanyecz.

Sényő: Gagyi – Bodó, Klepács, Hadházi (Ács), Lakatos, Phrakonkham, Fabu, Marics (Ruska), Kapacina, Barcsay (Haburcsák), Márton. Edző: Imrő László.

Cigánd SE: Hrabina – Kovács G., Molnár, Baksa (Timkó), Zanko, Sánta (Horváth), Varga, Engel, Bokros (Fehér), Fodor, Répási. Edző: Prisztács Tamás.

G.: Marics, Barcsay. Jók: Phrakonkham, Klepács, Fabu, Marics, Barcsay, ill. Répási, Bokros, Varga.

Imrő László: – Döntetlen szagú mérkőzésen az első gólunk hozta meg a győzelmet. Gratulálok mindkét csapatnak.

Prisztács Tamás: – Fel voltunk készülve, mert tudtuk hogy ellenfelünk stabil játékot nyújt. Az első félidőben kontrolláltuk a játékot, sajnos nem használtuk ki a helyzeteinket, a hazaiak viszont az első kapura lövésükből gólt szereztek, majd egy szerencsés góllal tovább növelték előnyüket. A hajrában mentünk előre, de még a gólvonalról sem tudtunk betalálni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!