BOON - Sport - NB III.

2018.03.11. 09:03

„Úgy néz ki a kiállítás minket zavart meg, de a legfontosabb győzelem”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 18. fordulójában három megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 18. fordulójában három megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Nyírbátori FC – Cigánd SE 1-1 (0-1)

Nyírbátor, 200 néző. V.: Hanyecz.

Nyírbátor: Vasas – Fekete, Tóth M., Szabó R., Csernák (Roszel), Kinczel, Pálinkás, Bagi, Mankó (Boros), Fenyőfalvi, Terdik (Bíró). Játékos-edző: Ambrusz Árpád.

Cigánd SE: Sánta T. – Molnár, Baksa, Horváth F., Balla, Szegedi, Kis (Horváth A.), Oláh, Toma, Svedyuk, Timkó (Oravecz). Megbízott-edző: Prisztács Tamás.

G.: Fekete, ill. Timkó.

Kiállítva: Bagi (72.).

Jók: Fekete, Tóth M., Kinczel, Pálinkás, ill. Sánta T., Szegedi, Toma.

Ambrusz Árpád: – A mutatott játék alapján az eredmény csalódás, de ha okulunk a hibákból akkor hosszabb távon profitálhatunk belőle.

Prisztács Tamás: – Tudtuk hogy nehéz mérkőzés lesz mert itt nem könnyű pontokat szerezni, de csapatunk végig próbálta az elképzelt játékot nyújtani. A hazaiaknak több gólhelyzete volt, de kapusunk jól védett és tartotta a csapatot, bár volt két kapufánk is, elégedett vagyok az egy ponttal.


Monori SE – Termálfürdő Tiszaújváros 4-1 (1-0)

Monor, 200 néző. V.: Dobai.

Monor: Bozsó – Barthel, Ficsor, Karacs, Berki, Pintér (Balanescu), Májer, Tóth B. (Urbán), Sági (Bonifert), Tóth Á., Balogh M. Edző: Horváth Dávid.

Termálfürdő Tiszaújváros: Tóth Cs. – Nagy P., Dajka, Turcsik (Molnár), Faggyas, Bussy (Balogh G.), Kovács, Nagy D. (Bucz), Hussein, Illés G., Márton. Edző: Gerliczki Máté.

G.: Tóth Á. (2), Balogh M. (2), ill. Molnár.

Jók: Balogh M.. Tóth Á., Berki, Karacs, Barthel, ill. Faggyas, Hussein.

Horváth Dávid: – Már az első félidőben is jól játszottunk, helyzetekig jutottunk és sikerült is megszereznünk a vezetést. A második játékrészben a helyzetkihasználásunk is feljavult így megérdemelten nyertünk.

Gerliczki Máté: – A játékról alkotott elképzelést tekintve egyértelműen felvettük a hazaiakkal a versenyt, viszont ha a helyzetek számát és főleg annak kihasználását vesszük figyelembe akkor a Monor sikere megérdemelt.


Putnok FC – Füzesgyarmati SK 3-2 (2-1)

Mucsony, 100 néző. V.: Jakab.

Putnok FC: Egyed – Nyisalovits, Tóth Sz. (Illés), Szemere, Fehér, Balogh (Bodnár), Katona, Czető, Gál, Kemény, Csirszki (Sápi). Edző: Koszta Péter.

Füzesgyarmat: Fildan – Raducu, Zádori (Vincze), Varga (Urbán), Styecz, Sipos, Lukács (Bajnók), Popescu, Villand, Toca, Pataki. Edző: Oláh Ferenc.

G.: Katona, Kemény, Czető, ill. Lukács (2).

Kiállítva: Toca (44.).

Jók: Fehér, Czető, ill, Sipos, Lukács, Villand, Pataki.

Koszta Péter: – Az első félidőben egyenlő létszámban jól játszottunk. Úgy néz ki a kiállítás minket zavart meg, de a legfontosabb győzelem.

Oláh Ferenc: – Tíz emberrel majdnem sikerült a bravúr, de az utolsó pillanatokban ismét döntően hibáztunk.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!