BOON - Sport - NB III.

2017.10.15. 19:32

„A mi támadójátékunk csődöt mondott”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 10. fordulójában két megyei csapatunk játszott vasárnap.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 10. fordulójában két megyei csapatunk játszott vasárnap.

Erzsébetvárosi SMTK – Cigándi FC 2-0 (0-0)

Budapest, 200 néző. V.: Káprály.

ESMTK: Bonica – Privigyei, Tóbiás, Bányai, Mohácsik, Boda, Horváth (Lázár), Soós(Slezák), Pölöskei, Madarász, Markovics. Edző: Turi Zoltán.

Cigánd: Sánta T. – Répási, Baksa, Szőllősi, Ötvös, Sánta K. (Timkó), Benke (Horváth), Balla, Toma, Molnár (Németh), Kovács G. Technikai vezető: Terjék Sándor.

G.: Boda, Markovics. Jók: Tóbiás, Boda, Pölöskei, Markovics, ill. senki.

Turi Zoltán: – Gratulálok a csapatnak a győzelemhez és maradt még puskaporunk...

Terjék Sándor: – Nem játszottunk jól ennek ellenére nem gondoltam az első félidő után, hogy kikapunk, de a hazaiak szerencsés góllal megszerezték a vezetést, míg a mi támadójátékunk csődöt mondott és nem volt a meccsben, hogy fordítsunk.


Diósgyőri VTK tartalék – Monori SE 3-3 (1-0)

Kazincbarcika, 250 néző. V.: Szigetvári.

DVTK tartalék: Bukrán – Bárdos, Oláh, Ivánka, Makrai (Ternován), Szalóczy, Bacsa, Óvári (Nemes), Tóth B., Szabó B. (Molnár), Nagy T. Edző: Sütő Szilárd.

Monor: Bozsó – Karacs, Ficsor (Mészáros), Villányi, Mundi (Csicsek), Urbán (Bonifert), Pintér, Hunya, Sági, Tóth Á., Balogh. Edző: Horváth Dávid.

G.: Bacsa (2), Oláh, ill. Urbán, Tóth Á., Balogh. Jók: Oláh, Bacsa, Bárdos, Nagy T., ill. Urbán, Balogh.

Sütő Szilárd: – 3-1-es vezetésünkig nagyon jó felfogásban játszottunk. Meg kell tanulnunk, hogy ha a csapat ilyen munkát rak a mérkőzésbe, az utolsó húsz percet nem szórakozhatjuk el. Ettől függetlenül nagyon örülünk a két forduló alatt szerzett négy pontunknak, ami biztató a jövőre nézve.

Horváth Dávid: – Eléggé küzdelmes játék alakult ki, jó irammal párosítva. A második félidő huszadik percéig nem sokat adtam volna a pontszerzésnek, de a végéig volt bennünk hit.

ÉM


[related-post post_id="3579765"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!