BOON - Sport - NB III.

2017.08.27. 01:22

Labdarúgó NB III - „Az első félidőt nagylelkűen odaadtuk a hazai csapatnak”

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 3. fordulójában négy megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Miskolc - A labdarúgó NB III Keleti csoportjának 3. fordulójában négy megyei csapatunk lépett pályára szombaton.

Cigándi FC – Nyírbátori FC 2-1 (1-0)

Cigánd, 300 néző. V.: Nazsa.

Cigánd: Sánta – Baksa, Szőlőssi, Balla, Horváth, Ötvös, Benke (Jáger), Toma, Molnár T. (Németh), Pásztor, Kovács G. Szakmai igazgató: Szénay Péter.

Nyírbátor: Vasas – Tóth M., Reznek, Szabó R., Vámos, Boros D., Bernáth (Mankó), Bagi, Terdik (Nagy B.), Hornyák, Roszel. Játékos-edző: Ambrusz Árpád.

G.: Molnár, Toma, ill. Nagy B. Kiállítva: Kovács G. (57.), Reznek (87.), Nagy B. (95.). Jók: Baksa, Balla, Ötvös, Toma, ill. Vasas, Tóth M., Szabó R., Vámos.

Szénay Péter: – Az első félidőben mindkét csapatnak több lehetősége is volt a gólszerzésre, ebből egyet nekünk sikerült berúgnunk és a második játékrész elején gyorsan újból betaláltunk. Kézben tartottuk a mérkőzést, sajnos a kiállítás után magunkra húztuk az ellenfelet, akik gólt is szereztek, és a kihagyott tizenegyesünkkel még izgalmasabbá tettük a végét, de sikerült itthon tartanunk a fontos három pontot.

Ambrusz Árpád: – Több lehetőségünk is volt az első játékrészben, a helyzeteket ki lehet hagyni, de pár embernél hozzáállási problémákat vettem észre.


Termálfürdő FC Tiszaújváros – Monori SE 2-3 (1-1)

Tiszaújváros, 250 néző. V.: Valu.

Tiszaújváros: Tóth Cs. – Fodor, Márton, Dajka, Kapacina (Turcsik), Bussy (Hussein), Nagy D., Nagy P., Orosz, Balogh G., Lipusz (Pap). Edző: Gerliczki Máté.

Monori SE: Bozsó – Csicsek, Villányi, Mundi (Ficsor), Mészáros, Pintér, Hunya, Balogh M. (Tóth II Á.), Katona, Sági, Tóth II Á. (Fazekas). Edző: Horváth Dávid.

G.: Lipusz, Nagy D., ill. Katona, Mészáros (11-esből), Mundi. Jók: Nagy P., Dajka, Nagy D., ill. Mészáros, Mundi, Hunya, Pintér.

Gerliczki Máté: – Óriási helyzeteket hagytunk ki a mérkőzés elején, sikerült meglepnünk a Monort. A vezető gólunk után az első félidő vége előtt és közvetlenül a második félidő első percében gólt kaptunk, így megfordította az állást a vendégcsapat. Ezután kitámadtunk az egyenlítésért és ez lett a vesztünk. A végén hatalmas tűzijátékot rendeztünk, amely sajnos nem eredményezett egyenlítést.

Horváth Dávid: – Sok helyzetet tudtunk kialakítani a masszív hazai csapat ellen. Lezárhattuk volna a mérkőzést korábban, és megkímélhettük volna magunkat a hajrában az idegességtől.


Gyöngyösi AK – Tállya KSE 1-0 (1-0)

Gyöngyös, 150 néző. V.: Rózsavölgyi.

Gyöngyös: Gyulay – Fekete, Csornij, Rédei, Laurinyecz, Tatár (Pilinyi), Petrezselyem, Ivony (Szilágyi), Gergely, Fótos (Sárándi), Bartha. Edző: Török János.

Tállya: Tarr – Ondó, Horváth B., Lakatos (Kovács), Paranai (Németh B.), Németh D., Irhás, Mihálszki (Horváth N.), Lippai, Bihari, Minczér. Edző: Pachinger János.

G.: Gergely. Jók: Csornij, Gergely, Rédei, Gyulay, ill. Horváth B., Minczér.

Török János: – Küzdelmes mérkőzés volt. A végére beszorultunk de játékosaim hősiesen küzdöttek az előny megtartásáért.

Pachinger János: – Az első félidőt nagylelkűen odaadtuk a hazai csapatnak. A másodikban hiába alakítottuk ki a helyzeteket nem értékesítettük azokat, így a rendkívül lelkes és önfeláldozó hazaiak szerezték meg a három pontot. Gratulálok a csupa szív játékukhoz.


Füzesgyarmati SK – Putnok FC 1-1 (1-0)

Füzesgyarmat, 150 néző. V.: Veizer.

Füzesgyarmat: Fildan – Nagy T., Styecz (Miklya), Sipos, Popescu, Bakk, Bajnók (Lukács), Toca, Vincze, Hajdu, Pataki. Edző: Oláh Ferenc.

Putnok: Egyed – Bodnár, Tóth Sz., Zimányi Á., Kovács, Katona, Czető, Illés (Bocsi), Csicsvári, Zimányi A. (Nyisalovits), Csirszki (Fehér). Edző: Koszta Péter.

G.: Pataki, ill. Katona. Jók: Sipos, Bakk, Toca, Pataki, ill. Zimányi Á., Katona.

Boros János, szakosztályvezető: – Azt kaptuk a Putnoktól, amit vártunk. Biztos mindenki megérti, hogy a 91. percben bekapott gól egy kicsit csalódottá tesz, játékban viszont előre léptünk.

Koszta Péter: – A hazai reteszt csak a 91. percben tudtuk feltörni. Az egész mérkőzést irányítottuk, idegenben ilyen labdabirtoklásunk még sosem volt.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!