BOON - Sport - NB II.

2018.03.11. 19:35

„Voltak fordulópontjai a mérkőzésnek”

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 24. fordulójában kikapott vasárnap a Kazincbarcikai SC.

Kazincbarcika - A labdarúgó NB II 24. fordulójában kikapott vasárnap a Kazincbarcikai SC.

Kazincbarcikai SC – Budaörsi SC 1-4 (1-0)

Tiszaújváros, 200 néző. V.: Dolnegó.

KBSC: Fila – Palmes, Belényesi, Heil, Süttő – Kovács O. (Engel, 79.), Hegedűs – Gábor, Sigér, Orovecz (Mikló, 62.) – Murai (Kristófi, 71.). Edző: Vitelki Zoltán.

Budaörs: Kemenes – Menyhárt, Kékesi, Tányéros, Medgyes – Bakos (Sabján, 81.), Fényes – Czvitkovics, Adamcsek (Lengyel, 68.), Szántó (Pethő, 46.) – Fodor. Edző: Bognár György.

24. perc: Egy szögletet követően Hegedűshöz került a labda ő középre passzolt Muraihoz, aki 4 méterről a kapuba lőtt, 1-0.

76. perc: Czvitkoviccsal szemben szabálytalankodtak a 16-oson belül, a játékvezető büntetőt ítélt, a tizenegyest Czvitkovics értékesítette, 1-1.

83. perc: Czvitkovics futott el a jobb szélen majd középre ívelt ahol az érkező Pethő 7 méterről a kapuba fejelt, 1-2.

86. perc: Fodor lépett ki ziccerben, szabálytalankodtak vele szemben a büntetőterületen belül. A megítélt tizenegyesből Czvitkovics magabiztosan lőtt a kapuba, 1-3.

89. perc: Lengyel lépett ki a védők között majd 12 méterről a kapuba lőtt, 1-4.

Jók: senki, ill. az egész csapat.

Vitelki Zoltán: – Azt kell mondanom megérdemelten nyert az ellenfél, saját magunkat vertük meg. Az első félidőben tudtuk azt játszani, amit szerettünk volna, bár már ekkor sem olyan intenzitással, mint korábban. A második félidőben borzasztó hibákat követtünk el, pontatlanok voltunk, a védekezésünk sem úgy működött, mint korábban és ezt kihasználta az ellenfél. Voltak fordulópontjai a mérkőzésnek. Az első tizenegyes ilyen volt, onnan már nem tudtunk visszajönni, saját magunkat húztuk le.

Bognár György: – Megpróbáltunk végig irányítani és kézben tartani a mérkőzést. Ez csak 70 percig sikerült, de szerencsére a vége jól sült el.


[related-post post_id="3777658"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!