BOON - Sport - NB II.

2018.03.11. 13:20

KBSC: Nem visszavágni, csak egyszerűen nyerni

Kazincbarcika, Tiszaújváros - A labdarúgó NB II 24. fordulójában a Budaörs együttesét látja vendégül a Kazincbarcikai SC Tiszaújvárosban vasárnap.

Kazincbarcika, Tiszaújváros - A labdarúgó NB II 24. fordulójában a Budaörs együttesét látja vendégül a Kazincbarcikai SC Tiszaújvárosban vasárnap.

Labdarúgó NB II, 24. forduló

Kazincbarcikai SC – Budaörsi SC (Tiszaújváros, vasárnap, 14.30)

Vitelki Zoltán, a Kazincbarcikai SC vezetőedzője: – Az elmúlt héten elmaradt a teljes forduló, de ez nem tudott bennünket megzavarni, a heti terhelés és a felkészülés a szokott mederben zajlott. A következő ellenféllel foglalkozunk, jelen esetben a budaörsi csapattal, amelyet jó játékosok alkotnak. Az ősszel ott nagyon kikaptunk tőlük, teljesen megérdemelten nyertek. Mi nem visszavágni akarunk, csak egyszerűen megnyerni a soron következő mérkőzést, teljesen mindegy, hogy ki az ellenfél. Csapatomra jellemző, hogy nagyon erős egységet alkot, amely nagyon sokszor segített már át bennünket a holtpontokon. Az a játék, amit tudnak a labdarúgóink, az olyan tudás, ami minden mérkőzésen esélyessé teszi a csapatot. Ezt a tudást és lehetőséget akarjuk kihasználni. Bízom benne, hogy végre jó időben, a lelkes szurkolóink támogatásával tudjuk folytatni azt, amit elkezdtünk.

A KBSC-ben egyedül Takács P. maródi, így rá még nem számíthat a vezetőedző.

A Kazincbarcikai SC várható kezdőcsapata: Fila – Palmes, Heil, Belényesi, Süttő – Sigér, Hegedűs D., Kovács O., Kanalos – Gábor L., Murai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!