BOON - Sport - NB II.

2017.04.30. 08:55

Cigánd SE: A helyzet, amiben vagyunk, sokaknak nagy teher

Cigánd – Vasárnap Kozármislennyel csap össze a Cigánd SE a labdarúgó NB II. 32. fordulójában.

Cigánd – Vasárnap Kozármislennyel csap össze a Cigánd SE a labdarúgó NB II. 32. fordulójában.

Cigánd SE – HR-Rent Kozármisleny

Cigánd, vasárnap, 17.00

Szénay Péter, a cigándiak szakmai igazgatója: – A vezetőség az előző héten meghatározott egy célt, azt, hogy a SZEOL és a Kozármisleny ellen 6 pontot kell szerezni. Ebből egy részt megoldott a csapat, hiszen nyert Szegeden. Bebizonyosodott az, amit már régebben mondtam: ha két napra utazunk, minimum pontot hozunk, ez csak akkor nem sikerült, amikor Zalaegerszegen játszottunk. A SZEOL ellen nem mindig tetszett a játékunk, de ha benn akarunk maradni, akkor nem ezt kell nézni, hanem a pontokat. Azt nem lehet kijelenteni, hogy a játékosok nem akarnak, de ez a helyzet, amiben vagyunk, sokaknak nagy teher. A héten több játékosnak kisebb egészségügyi gondjai voltak, és ezért nem mindig tudott a teljes keret edzeni, viszont most már mindenki rendben van. Rajtunk már csak a sikerek segítenek, a következő két fordulóban két olyan csapattal játszunk hazai pályán – a Kozármisleny után szerdán a Csákvár jön hozzánk –, akiket csak úgy tudunk utolérni a tabellán, ha megverjük őket. A sorsunk már nem csupán a saját kezünkben van, remélem, a játékosoknak a szurkolók is segítenek a döntő mérkőzések alatt.

A CISE várható összeállítása: Sánta – Molnár, Raducu, Csicsvári, Szilágyi – Balogh A., Sándor (Oltean), Baksa, Angyal – Nicorec – Katona.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!