BOON - Sport - DVTK

2018.03.09. 15:22

Újra bajnoki meccseket játszanak Diósgyőrben

Miskolc - Ezen a hétvégén elvileg két piros-fehér labdarúgócsapat is visszatér Diósgyőrbe.

Miskolc - Ezen a hétvégén elvileg két piros-fehér labdarúgócsapat is visszatér Diósgyőrbe.

A kiírás szerint ezen a héten vasárnap két bajnoki mérkőzést is játszanak Diósgyőrben. A női NB I-ben szereplő DVTK gárdája közel 10 hónap után tér vissza, ugyanis legutóbb 2017. május 14-én, a tavalyi évad utolsó NB II-es hazai mérkőzését játszották itt, amikor az SC Sopron csapatát 23-0-ra győzték le. Most vasárnap 14.00-tól, a Haladás Viktória együttesét fogadják a DVTK-edzőcentrumban, az élvonalbeli bajnokság 13. fordulójában.

Füves játéktéren

Erre napra nem csak ezt az egy mérkőzést tervezték Diósgyőrbe, ugyanis 11.00-ra férfi NB III-as meccs van kiírva, a Keleti csoport 18. fordulójának keretében a DVTK tartalék együttese a Tiszafüred VSE gárdáját látja vendégül. A tarcsi több mint 16 hónap albérletesdi után játszhat ismét Diósgyőrben, legutóbb 2016. október 30-án szerepeltek itt, az azóta elbontott stadionban, a Tállya ellen, akiket akkor 4-0-ra győztek le.

A két találkozót egyaránt az edzőcentrum épülete mögé épített azon a füves játéktéren rendeznék meg – amennyiben a csapadékos időjárás miatt nem lesz használhatatlan a pálya –, amelynek a kialakítását 2016. decemberében kezdték el, és a tavalyi év végére lett készen (a lelátó fedését azonban újra meg kell csinálni, ezt ugyanis a tél folyamán a viharos időjárás tönkre tette).

ÉM-BCS


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!