BOON - Sport - DVTK

2018.02.13. 10:17

Volkswagennel autóznak a DVTK focistái

Miskolc - Továbbra is autókkal segíti a diósgyőri klubot a Miskolc Autó.

Miskolc - Továbbra is autókkal segíti a diósgyőri klubot a Miskolc Autó.

Hazánkban sem új keletű dolog a Volkswagen és a sport szoros kapcsolata. Ennek jegyében immár három éve tart az együttműködés a márka és a DVTK futballklubja között – jegyezte meg Dalnoki Balázs. A Porsche Hungaria Volkswagen márkaigazgatója azért érkezett hétfőn Lillafüredre, hogy részt vegyen az együttműködés folytatásának bejelentésén.

Jetta, Passat, Arteon, Tiguan

– A VW név régóta össze­fonódott a focival. Azzal a sportággal, ami az elmúlt években egy-egy pillanatban nagyon jó arcát mutatta, de még sokat kell tenniük a szakembereknek, hogy a magyar futball ismét régi fényeben ragyogjon. A fejlődés látható, nemcsak a stadionok és az infrastruktúra tekintetében, hanem a játékosállományban és az eredményekben is. Ehhez szeretnénk hozzájárulni a továbbiakban is, hogy egy kiváló csapatot, a DVTK-t támogatunk – tette hozzá.

Mint elhangzott, a kapcsolat már három évre tekint vissza, de a klub és a márka miskolci képviselete, a Miskolc Autó együttműködése ennél korábban kezdődött. Ez alkalommal 32 gépkocsit bocsátanak a klub rendelkezésére.

– Azt gondolom, hogy az itt található, Jetta, Passat, Arteon és Tiguan segíti majd a csapatot abban, minél jobban arra tudjanak koncentrálni, ami az ő feladatuk, a focira – hangsúlyozta Dalnoki Balázs.

Komoly érték lett

Sántha Gergely, a DVTK ügyvezetője örömét fejezte ki az együttműködés meghosszabbítása miatt.

– Nagy büszkeség számunkra, hogy az elmúlt években sikerült a DVTK-ból egy olyan marketing-kommunikációs értékkel bíró klubot felépíteni, amelyben egy ilyen cégcsoport is lát fantáziát. Ezt támasztja alá, hogy a VW mellett a Skodával és a Seattal is van megállapodásunk, előbbi a jégkorong, utóbbi a női kosárlabdacsapat támogatója – magyarázta.

Kölcsönösen gyümölcsöző

Kölcsönösen gyümölcsöző együttműködésnek tartja Sándor Attila, a Miskolc Autó márkakereskedés vezetője a kapcsolatot. Mint mondta, az együttműködés kézzelfogható a növekedés tekintetében.

– Tavaly több mint 1300 autót adtunk el és helyeztünk forgalomba, ami a régióban egy jelentős szám, és ennek nagy része ennek az együttműködésnek is köszönhető. Azt gondolom, a Miskolc Autó nevét és egész imidzsét befolyásoló ez a kapcsolat, s miután előbb a jégkorongnál, majd a focinál is megtapasztaltuk, hogy milyen segítséget jelent ez az autóház ismertségének és elismertségének növelésében, így több márkával is igyekszünk jelen lenni a sportban – mondta Sándor Attila.

Mint jelezte, összesen 44 autó van a DVTK csapatainál, hogy kik használják ezeket, azt a csapat dönti el.

– Bár annak van a legnagyobb értéke, ha például Bódog Tamás száll ki az autóból, de a háttérben dolgozók munkája legalább ilyen fontos – tette hozzá.

Teljesítménytől függően

– Nagyon jó érzés, hogy a Miskolc Autó már évek óta mellettünk áll – mondta Bódog Tamás, a csapat edzője. – Bízom benne, hogy azt a dinamikát, amit a VW képvisel, mi is vissza tudjuk adni a pályán. Ezért dolgozunk, és nagyon nagy segítség a munkánk során, hogy ilyen autókkal tudjuk a játékosokat kiszolgálni. Az autókat azok használhatják majd, akiknek a teljesítménye méltó lesz erre.

ÉM


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!