BOON - Sport - DVTK

2018.02.20. 15:57

Magyar Kupa: DVTK vs. Vác - Így állhat fel a Diósgyőr Mezőkövesden

Miskolc – A kedden 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK - Vác FC Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzése előtt megnéztük milyen összeállításban léphet pályára a DVTK a mezőkövesdi városi stadionban.

Miskolc – A kedden 18 órakor kezdődő Diósgyőri VTK - Vác FC Magyar Kupa nyolcaddöntő első mérkőzése előtt megnéztük milyen összeállításban léphet pályára a DVTK a mezőkövesdi városi stadionban.

A DVTK keretéről kérdeztük Bódog Tamást, a szakmai igazgató elmondása szerint szinte mindenki egészséges, a fiatal Bárdosnak van egy régebb óta húzódó sérülése, és Eperjesi kapott egy rúgást néhány napja, de rajtuk kívül – a szakmai igazgató szavai szerint – mindenki jó állapotban, és önbizalommal telve várja a kupameccset, így gondjai csak azzal kapcsolatban vannak a szakvezetőnek, hogy kit hagyjon ki. Az új játékosokról azt nyilatkozta a piros-fehérek edzője, hogy sikerült őket beépíteni, erősségei lesznek a csapatnak, és a mind a három játékos erősíti azt a konkurenciaharcot, ami eddig is jelen volt. A szakvezetőt lapunk arról is kérdezte, hogy nem hiányzik-e klasszikus főpróba, lévén legutóbb több mint egy hete, még a törökországi edzőtáborban léptek pályára. Bódog Tamás erre azt felelte, hogy a Debreceni VSC ellen tervezett mérkőzés azért hiúsult meg, mert a DVSC edzőtáborozásának zárása eltolódott, így nem lett volna értelme olyan felkészülési meccset játszani, amelynek a színvonala nem érte volna el a kívánatos szintet. Emiatt 3x25 perces egymás közötti játékkal, mérkőzéssel készültek a Vác elleni csatára, és ezen alkalom során lehetett látni a hibákat, így – a szakmai igazgató szavai szerint – nem lehet semmit arra fogni, hogy nem volt klasszikus főpróbájuk. Bódog Tamás ezúttal sem adott tájékoztatást a várható kezdőcsapatról, azt mondta, hogy a mérkőzés napján dől el, hogy kik kapnak lehetőséget.


[poll id="1604"]


Várható kezdő

A DVTK várható kezdőcsapata: Antal B. (Rados) – Nagy T., Lipták, Karan (Brkovic), Tamás M. – Vela (Óvári), Busai, Hasani, Ugrai (Shestakov) – Szarka, Ioannidis.


A Diósgyőri VTK – Vác FC mérkőzésről kedden 18 órától élőben tudósítunk a Borsod Online-on: dvtk.boon.hu.



[related-post post_id="3772679"]

[related-post post_id="3771935"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!