BOON - Sport - DVTK

2017.11.18. 11:15

Puskás vs. DVTK - Így állhat fel a Diósgyőr Felcsúton

Miskolc – A szombaton 15.30-kor kezdődő Puskás Akadémia - Diósgyőri VTK NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen összeállításban léphet pályára a DVTK a felcsúti Pancho Arénában.

Miskolc – A szombaton 15.30-kor kezdődő Puskás Akadémia - Diósgyőri VTK NB I-es mérkőzés előtt megnéztük milyen összeállításban léphet pályára a DVTK a felcsúti Pancho Arénában.

A mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón felszínre került még a Busai-kérdés, hogy játszik-e azok után a középpályás, hogy egykori csapata, a Ferencváros meccsére ment (mikor nem játszott), majd amikor ezt megpróbálta eltitkolni, Bódog Tamás megduplázta a rá eredetileg kiszabott büntetést.

- Meg van az esélye, hogy bekerüljön a csapatba. Csinált egy hibát, amit próbálunk neki megbocsátani. Amit ki tud javítani, ha úgy alakul... - erre érkezett azon felvetés az újságírók részéről, hogy ,,Nem félnek-e attól, hogy a közönség megbocsát-e?" - Ez már lecsengett, az én számomra véget ért ez a történet. A legfontosabb a teljesítmény, hogy ha játszik, akkor tegyen meg mindent ezért a klubért, ezért a városért.

[poll id="1589"]

A csapatkapitány nélkül

A DVTK-nál Lipták a Balmazújváros ellen elkövetett kezezése, és az ezzel együtt járó kiállítása miatt egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott, Rados és Kitl pedig még műtét, illetve sérülés után van.

A várható kezdőcsapat: Antal - Eperjesi, Karan, Tamás, Forgács - Busai - Vela, Nono Villar, Ugrai - Szarka, Ioannidis.


A Puskás Akadémia FC - Diósgyőri VTK mérkőzésről élőben tudósítunk szombaton 15.30-tól a Borsod Online-on: dvtk.boon.hu.



[related-post post_id="3683745"]

[related-post post_id="3683167"]

[related-post post_id="3683237"]

[related-post post_id="3677395"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!