BOON - Sport - DVTK

2017.09.02. 14:55

DVTK: A mezőnyfölény nem ért pontot az MTK ellen

Miskolc - A női labdarúgó NB I 3. fordulójában az MTK Budapest vendége volt a Diósgyőri VTK gárdája.

Miskolc - A női labdarúgó NB I 3. fordulójában az MTK Budapest vendége volt a Diósgyőri VTK gárdája.

Női NB I, 3. forduló

MTK Hungária FC – Diósgyőri VTK 2-1 (2-1)

Budapest, 100 néző. V.: Sipos.

MTK Hungária FC: Szőcs – Tóth, Turányi, Pinczi, Nagy A. – Oláh (Ujvári), Hummel-Smuczer, Vasas (Kós), Csányi – Nagy L. (Szabó D.), Méry. Edző: Szabados György.

Diósgyőri VTK: Vukovic – Corduneanu, Kresák, Olar, Boros – André (Sinka), Sandu, Tóth A., Gergely (Kerekes) – Újvári, Markovic. Vezetőedző: Fórizs Sándor.

Gólszerző: Nagy L., Oláh, ill. Újvári.

Szabados György: – Két hét alatt a mai volt a negyedik meccsünk, ezért nem volt egy szép mérkőzés, inkább küzdelmes. Kihasználtuk az adódó lehetőségeinket, így tudtuk megszerezni a három pontot. Gratulálok a DVTK-nak is, mert ők is odatették magukat.

Fórizs Sándor: – Adtunk három lehetőséget az MTK-nak, amiből kettőt kihasználtak, számomra az ilyen komoly hibák elfogadhatatlanok. Az első 30 percben kiegyenlített volt a játék, utána szerkezetet váltottunk, átvettük az irányítást. A második félidőben mezőnyfölényt harcoltunk ki, sajnálom, hogy nem sikerült legalább még egy gólt szereznünk. Gratulálok az MTK-nak a győzelemhez, remélem, a következő meccsen javítunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!