BOON - Sport - DVTK

2017.01.18. 15:15

Győzelemmel kezdett a DVTK

Miskolc - Lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata.

Miskolc - Lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata.

A zárt kapuk mögött lejátszott találkozón Rados Ivan és Diego Vela kivételével mindenki 45 percet a pályán töltött a Budaörs ellen - számolt be a klub hivatalos honlapja.

Jegyzőkönyv

Diósgyőri VTK - Budaörsi SC 2-0 (0-0)

Miskolc, DVTK Edzőközpont, zárt kapuk mögött. Játékvezető: Ducsai József (Szert Balázs, Varga Gábor).

DVTK 1. félidő: Rados - Vela, Lipták, Jagodinskis, Oláh B. - Busai, Elek - Fülöp, Nono, Ugrai - Szarka. Vezetőedző: Horváth Ferenc.

DVTK 2. félidő: Rados - Eperjesi, Karan, Tamás, Lőrincz - Dausvili, Kitl - Vela, Szabó I B., Bacsa - Makrai. Vezetőedző: Horváth Ferenc.

Budaörsi SC: Horváth G. - Kinyik, Horváth L., Tányéros, Menyhért, Ódé (Lajer, 64.), Csillag (Sajbán I M., 28.), Stieber A., Horváth R. (Pethő, 58.), Petró (Gyurácz, 67), Deli (Bata, 58.).

Gólszerző: Szabó I B. (1-0) az 55., Eperjesi (2-0) a 67. percben.

Kulcspillanatok

55. perc: Karan hosszú indírtásával Makrai ment el a jobb oldalon, nagyszerű centerezését Szabó I Balázs közelről lőtte a hálóba, 1-0 Karan hosszú indírtásával Makrai ment el a jobb oldalon, nagyszerű centerezését Szabó I Balázs közelről lőtte a hálóba, 1-0

67. perc: Vela ugratta ki a jobb oldalon Eperjesi Gábort, akinek lövésszerű beadása/beadásszerű lövése a hosszú oldali kapufa mellett ment a kapuba. Makrai csak a vonal mögött ért hozzá 2-0

Edzői nyilatkozatok

Horváth Ferenc: - Ahogy mondani szokták, a célját jól szolgálta a mérkőzés. A második félidei játékkal sokkal elégedettebb voltam, de a munka benne volt mind a két félidőben. Az első játérész kicsit kényelmesebbnek tűnt nekem, a másodikban már jobban kijött a fölényünk. Van még mind dolgozni. Ami pozitív, hogy nem kaptunk gólt, és nem is nagyon volt a gólszerzésre lehetősége az ellenfélnek. Sok sikert kívánok a Budaörsnek!

Bognár György: - Jó mérkőzést játszottunk, mind a két félidőben jó iram volt. Látszott, hogy labdabiztosabbak és gyorsabbak a hazai játékosok, de nem vagyok elégedetlen az én csapatommal sem, főleg az első félidőben pályára lépőkkel. Volt egy pár lehetőségünk is, úgyhogy elérte célját a meccs. Sok sikert kívánok a Diósgyőrnek!

Forrás: dvtk.eu


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!