BOON - Sport - DVTK

2008.03.28. 09:44

Vírus és eltiltás tizedeli a DVTK-t

<p>Jelen állás szerint úgy tűnik, nem Vágó Attila állítja össze a DVTK csapatát, hanem a fegyelmi bizottság és az orvosok.</p>

Utolsó három mérkőzésén veretlen maradt a Diósgyőr, mivel Vitelkiék remiztek a ZTE és az MTK ellen, a Kaposvár ellen szombaton viszont már megszerezték a három pontot. Mint ismeretes, a diósgyőri focistáknak kilátásba helyezték, hogy büntetésre számíthatnak, de a tulajdonos úgy döntött, elmarad a dorgálás, mert a megszerzett pontok számánál már csak a játékosok hozzáállásával volt elégedettebb.

Mindezek ellenére akadnak gondok a csapatnál.

- Megvan az esélye, hogy nagyon tartalékos összeállításban kell majd pályára lépnünk Kispesten - árulta el az nb1.hu-nak Vágó Attila, a DVTK vezetőedzője. - Elek Norberten kívül az alapvédelem valamennyi tagja sérült, vagy eltiltott. Mogyorósi az előbbi kategóriába tartozik, míg Sebők Vilmos és Hegedűs Gyula utóbbi miatt nem játszhat majd. Tetézi a bajt, hogy Vitelki Zoltán ugyanolyan vírusos betegséggel bajlódik, mint amilyen nemrégiben Sebők Vilmost is ledöntötte a lábáról, Lipusz Norbert pedig továbbra sem bevethető. Ennek ellenére becsülettel tesszük majd pénteken is a dolgunkat, tudjuk, hogy a Honvédnak van nagyobb veszítenivalója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!