BOON - Sport - DVTK

2008.03.19. 11:24

Diósgyőri sárgaláz: hárman elkapták

<p>Három játékos sem játszhat a DVTK hét végi bajnokiján, aminek az oka a sárgaság. Vágó Attilának, a diósgyőriek vezetőedzőjének a védelem jobb oldalára kell embert találnia.</p>

A hétfői MTK - DVTK (1-1) élvonalbeli futballbajnoki után a kövezető NB I-es meccsét szombaton 16 órától játssza a Diósgyőr, hazai pályán, a Kaposvár ellen.

Az biztos, hogy ugyanazt a csapatot, amelyik a listavezető otthonából elhozott egy pontot, nem tudja pályára küldeni a diósgyőriek szakvezetője, Vágó Attila. Ugyanis a DVTK játékosai közül a hétfői meccsen négyen sárga lapot kaptak, és közülük háromnak ez volt a harmadik ilyen színű kártyája, ami egyben azt is jelenti, hogy a szombati meccset három védekező játékosnak, Elek Norbertnek, Mogyorósi Józsefnek, és Kállai Norbertnek ki kell hagynia.

Sebők Vilmos felgyógyulása esetén Hegedűs Gyulával együtt lehetnek párban a védelem közepén, és valószínűleg ezúttal is Virág Aladár lehet majd a baloldali védő, az viszont kérdéses, hogy a hátsó alakzat jobb oldalára kit állít majd a szakvezető.

  • Ön kit állítana a kezdőcsapatba?
    Eltiltások miatt igencsak foghíjas lesz a DVTK védelme a Kaposvár ellen. Ön hogyan pótolná a hiányzókat? Szavazzon!
  • Elek Norbert statisztikája
    Részletes statisztika: hány mérkőzésen lépett pályára Elek Norbert, hány percet játszott, hány golt szerzett, hány lapot kapott.
  • Kállai Norbert statisztikája
    Részletes statisztika: hány mérkőzésen lépett pályára Kállai Norbert, hány percet játszott, hány golt szerzett, hány lapot kapott.
  • Sárga és piros lapok
    Sárga és piros lapos figyelmeztetések játékosokra és bajnokságra, kupákra lebontva.
  • A labdarúgó Soproni Liga sorsolása
    A korábbi mérkőzések eredményei, a tabella változása és a további fordulók órarendje.
  • Képek, videók
    Nézze vissza, mi minden történt a 2007-2008-as szezonban!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!