Aluinvent-DVTK: Szoros meccs a kassai döntőben

Miskolc - Az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapata szombaton este Kassán játszotta a Good Angels Kosice által szervezett négycsapatos felkészülési torna döntőjét, a házigazdák ellen.

Miskolc - Az Aluinvent-DVTK női kosárlabdacsapata szombaton este Kassán játszotta a Good Angels Kosice által szervezett négycsapatos felkészülési torna döntőjét, a házigazdák ellen.

Erre a találkozóra 10 fős kerettel, Csipkó nélkül utazott el a Diósgyőr, és egyedül Kiss A. nem lépett pályára a sokszoros szlovák bajnokcsapat ellen, illetve Nagy D. csak kevés időt tudott játszani, mert a 4. percben bokasérülést szenvedett. Az irányító emiatt aligha tud játszani a piros-fehérek utolsó hazai edzőmeccsén, a szlovák Piestanské Cajky elleni mérkőzésen, amelyet kedden 18.30-kor rendeznek a miskolci városi sportcsarnokban (az Aluinvent-DVTK a szeptember 29-i, Vasas elleni meccset megelőzően egy héttel tartja a főpróbát, ezen a héten pénteken viszonozza a szlovák csapat keddi látogatását).

Good Angels Kosice (szlovák) – Aluinvent-DVTK

67-60 (16-13, 16-15, 18-16, 17-16)

Kassa, 200 néző. V.: Lukac, Karnis, Perecinsky (szlovákok).

Good Angels Kosice: Jurcenková (12), Zirková (12/6), Peters (15), Morris (14), Páleníková (2). Csere: Bálintová (2), Theiner (-), Stehlíková (6), Sarauskaité (4). Vezetőedző: Peter Jankovic.

Aluinvent–DVTK: Nagy D. (-), Szabó (8/3), Burkholder (14), Pecková (6/3), Melnika (11). Csere: Engelman (12/3), Bach (5/3), Aldazabal (2), Zele (2). Vezetőedző: Stefan Svitek.

Stefan Svitek: - Egy komoly csapat ellen játszottunk, melynek magja régóta együtt játszik, és minőségi amerikai légiósai vannak. Sajnos a mérkőzés elején elveszítettük Nagy Dórát, akinek kiment a bokája, irányítónk nélkül más játékot voltunk kénytelenek játszani. Az egész mérkőzés kiélezett volt, de néhány ponttal végig előttünk voltak a kassaiak. A torna két mérkőzése nagyon hasznos volt számunkra, jól szolgálta a felkészülésünket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!