PR cikk

2019.05.24. 14:37

Nem idevalósi, de már „okosotthonosan” mozog Miskolcon

Rengeteg rendezvényre járt és egyetlen üzleti klubeseményt se hagyott volna ki, hogy cégét és portékáját népszerűsítse az !nnospot miskolci partnere. Nagy Magdinak saját feledékenysége adta meg a végső lökést a saját vállalkozáshoz.

Nagy Magdi

Majdnem méhésznek állt, most mégis intelligens és okosotthonok innovatív technológiáival foglalkozik Nagy Magdi, a Hello Future Kft. tulajdonosa. Hat hónap alatt talált rá a saját útjára, bár – miközben egy multi magyarországi készleteit elemezte – elég távolról rugaszkodott el: előbb földvásárlást fontolgatott, majd az állateledel tűnt befutónak, de a mézbiznisz is felmerült. Végül saját feledékenysége terelte a helyes útra: egyik ismerőse megelégelte, hogy Magdi rendszeresen felkapcsolva hagyja a villanyokat, ezért elvitte őt az !nnospot debreceni boltjába.

Itt számos energetikai, biztonsági és egyéb „okosotthonos” megoldást talált, köztük világításvezérlőket. Magdi esetében azonban a megvilágosodást is elhozták a „hogyan tovább?”-ot illetően. Ez szerencsésen esett egybe azzal a ténnyel, hogy az !nnospot épp észak-magyarországi partnert keresett.

Így vált a tiszaújvárosi lány az okosépületek automatizálásának miskolci helytartójává, bár az indulás nem volt zökkenőmentes: „amikor már van szép irodád, könyvelőd, hirtelen rájössz, hogy még nem tudják, hogy létezel. Hogyan fogod elmondani nekik?” Magdi rendezvényekre járt, üzleti klubokat látogatott, rengeteg embert ismert meg. Lakberendezőkkel, ingatlanosokkal, építészekkel tárgyalt, közben folyamatosan barátkozott az üzleti életben egyre hangsúlyosabbá váló digitális technológiákkal.

Ha érdekel a történet folytatása, jelentkezz itt a Hello Business ingyenes miskolci meetupjára! Gyere el május 30-án a Miskolc Plázába, ahol Magdi Máté Kriszta televíziós műsorvezető, Molnár Máté startupper és Koleszár Péter informatikai tanácsadó társaságában osztja meg veled a tapasztalatait, hasznos tippjeit.

- PR cikk -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!