BOON - PR cikk

2016.06.07. 13:44

Igazi nyárindító hétvége a miskolctapolcai Avalon Parkban!

Medencés Lounge Party, Jégkorszak őrület és Danics Dóra koncert egy hétvége alatt az Avalon Parkban.

Medencés Lounge Party, Jégkorszak őrület és Danics Dóra koncert egy hétvége alatt az Avalon Parkban.

Végre megérkezett az igazi nyár! Hogyan is lehetne jobban indítani a hétvégét és tovább fokozni a forró nyári hangulatot, mint egy hangulatos medencés bulival?  Ezen a héten, péntek este a miskolctapolcai Avalon Parkban medencés Lounge Partyval indul a nyári party szezon! Az este tűzzsonglőr bemutató színesíti a programot, míg az igazi lounge partyhoz illő zenéről DJ Raul gondoskodik, akinek a játékát a RádióM hallgatói is élőben élvezhetik. A májusban nyílt Avalon Resort & SPA este hat órától hajnalig várja a belső és külső vendégeket egyaránt.

Szombaton az Avalon Parkban pedig újra beköszönt a Jégkorszak! A gyermekekkel Miskolctapolcán élők vagy kirándulók mindenképp látogassanak el a hétvégén a parkba, mert egy őrületes Ice Age nap várja a kicsiket. Lesz ott minden, amit a Jégkorszak mozifilm sorozat rajongói biztosan nem hagynak ki: rajzverseny, makk dobó és makk halászó verseny valamint kvízműsor értékes nyereményekért, és természetesen az arcfestés és csillámtetkó sem marad el. A különleges Ice Age napon pedig mi mással lehetne jobban ráhangolódni a nem sokára mozikban látható „Jégkorszak! A nagy bumm” című filmre, mint a Chocco Garden és XIXO limitált szériás Ice Age termékek kóstolóival.

Az Avalon Park vendégei már megszokhatták, hogy hétről-hétre mindig újabb neves előadó ad koncertet az Avalon Ristorantéban. Nincs ez máshogy ezen a héten sem. Június 11-én, szombat este Danics Dóra, a 2013-as X-Faktor első női győztes előadója saját dalaival dobja fel az estét, míg a kellemes hangulatban elfogyasztott vacsoráról a már jól ismert gasztronómiai csapat gondoskodik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!