BOON - PR cikk

2016.05.13. 14:12

Új tejtermékcsalád készül Miskolcon

<strong>A Szinva, Miskolc és a régió patakja után kapta nevét a legújabb, Miskolcon készülő tejtermékcsalád, amely már elérhető az üzletekben is. </strong>

A Szinva, Miskolc és a régió patakja után kapta nevét a legújabb, Miskolcon készülő tejtermékcsalád, amely már elérhető az üzletekben is.

A város tejüzemét 2015 októberében vásárolta meg a Naszálytej Zrt., hogy a beruházás révén új életre keltse a gyárat, munkahelyeket teremtsen és még több minőségi tejterméket biztosítson a lakosságnak. Az újra indított üzemben már több mint 70 munkatársat alkalmaznak és kiváló minőségű, 100%-ban magyar beszállítóktól vásárolt friss tejet dolgoznak fel a különböző kiszerelésű tej és tejtermékek gyártásához.

A Naszálytej, a város új polgáraként saját tejtermék márkát is készített a régió számára, úgy minőségben, mint kínálatban is megújítva a miskolci tejipari vállalat korábbi termékeit: többféle, megbízható és még ízletesebb tejet és tejtermékeket nyújtanak régiónk számára.

A SZINVA család részeként 1,5 és 2,8%-os ESL tej, kaukázusi kefír, natúr joghurt, 12 és 20%-os tejföl, magyaros, zöldfűszeres és natúr vajkrém, valamint teavaj és tehéntúró kerül forgalomba. Az új termékek a kisebb boltokban már széles körben kaphatók, emellett a Tesco és az Auchan áruházak, valamint a Coop bolthálózata révén országszerte is ismertté fog válni Miskolc és Észak-Magyarország patakjának neve.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!