BOON - PR cikk

2015.03.23. 12:20

Alföldvíznél takarít a Jánosik Kft.

Közbeszerzési eljáráson nyerte el az Alföldvíz Zrt. épületeinek takarítási feladatát a Jánosik és Társai Kft. takarító szolgálata.

Közbeszerzési eljáráson nyerte el az Alföldvíz Zrt. épületeinek takarítási feladatát a Jánosik és Társai Kft. takarító szolgálata.

A több lábon álló cég takarítási üzletága 35 munkatársának Békés, Csongrád és Bács-Kiskun megyékben, az Alföldvíz Zrt. 31 telephelyén, összesen 13 ezer négyzetméteren kell napi takarítást és eseti nagytakarítást végeznie - tájékoztatott Zöld István, a cég ügyvezető igazgatója.

A megrendelő az őrzésvédelmi és takarítási feladatok pályáztatását egyazon eljárás keretében folytatta le. A Jánosik Kft. egy őrzésvédelemre szakosodott céggel közösen pályázva sikerrel szerepelt és konzorciális megállapodás alapján a takarítási feladatokra kapott megbízást február elejétől négy éves időtartamra.

Az irodák, közlekedő folyosók, teakonyhák, ügyfélszolgálati helyiségek, laboratóriumok és öltözök folyamatos rendbetételéhez mintegy kétmillió forint értékű új takarító eszközöket, takarító kocsikat vásároltak. A megrendelővel kötött megállapodás előírásai szerint csak környezetbarát tisztítószereket és fertőtlenítő anyagokat használnak. A munkavállalók több mint egyharmada rendelkezik OKJ képzésen elsajátított takarítói szakvégzettséggel.

Az élelmiszerhigiénia szempontjából kritikus melegítő és teakonyhák takarítását a HACCP előírások betartásával végzik. Ugyancsak az élelmiszeripari minőségbiztosítási rendszer alkalmazása tette lehetővé, hogy a jánosikos alkalmazottak az Alföldvíz 3 telephelyén ebédet osszanak az ott dolgozóknak.

Az új megbízás erősíti a Jánosik és Társai Kft. pozícióit a hazai szolgáltatási piacon. A takarításban piacvezetők között számon tartott cég a tavalyi 3,7 milliárd forintos árbevételt meghaladó 4 milliárdos takarítási árbevétellel számol az idei esztendőben- nyilatkozott az ügyvezető igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!