BOON - PR cikk

2014.10.27. 09:41

2015. nyár - előfoglalás jelentős kedvezményekkel

A nyári sikeres utazási szezont követően már megjelentek a jövő év előfoglalási kedvezményei.

A nyári sikeres utazási szezont követően már megjelentek a jövő év előfoglalási kedvezményei.

A nyár legkedveltebb úticéljai - Török Riviéra, Görög-szigetek, Tunézia, Egyiptom, Bulgária - most 2014-es árakon foglalhatóak 2015-re.

 

Az elmúlt nyár egyik sajátossága az volt, hogy jelentősen csökkentek, szinte eltűntek a kínálatból a „last minute” utak. Aki ezekre várt, az idén pórul járt. Nemhogy „last minute” áron, de gyakran katalógus árakon sem lehetett a legkedveltebb nyári üdülőhelyekre helyet találni. Előfordult, hogy bizonyos hónapokban, egy-egy úticélra elfogyott minden hely.  Ezért a 2014-es nyár egy részében – legfőképpen augusztusban -  már nagyon szűkös volt a kínálat, gyakran nem volt miből választani.

 

Aki előre gondolkodik az most jól járhat, hiszen egyetlen akciós ár sem vetekszik az előfoglalási kedvezményekkel. A jövő év elejéig tartó előfoglalásokat követően legfeljebb már csak március hónapban az utazási kiállítás idején lehetséges ilyen kedvező áron nyaralást foglalni.

 

Karácsony közeledtével érdemes előre tervezni, egyre divatosabb szeretteinket utazással meglepni. Kellemes élmény lehet a karácsonyfa alatt elhelyezett ajándék nyaralás.

Ha valaki még nem biztos az úticélban, a különböző címletű  utazási utalvány is nagyszerű ajándék, amit 2015-ben bármilyen jellegű utazásra be lehet váltani.

 

Az előfoglalási kedvezményekről érdeklődjön irodánkban:

Szerviz Iroda Utazási Központ

3530 Miskolc, Mártírok u. 1.

Tel.: 46 / 509 - 979; 509 - 980

www.szerviziroda.hu

www.amerikaiutak.hu

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!