BOON - PR cikk

2014.03.18. 09:18

Ma este zárul a tavaszi Topaukció

Hajrájához érkezett napilapjaink és online portáljaink idei első virtuális árverése, a Topaukció.

Hajrájához érkezett napilapjaink és online portáljaink idei első virtuális árverése, a Topaukció.

Már csak ma estig lehet licitálni, addig azonban Önnek is lehetősége van befolyásolni több száz termék árát és szenzációs kedvezményekkel hozzájutni kedvenc ajánlatához.

A weboldalon a legapróbb részletekig tájékozódhat az árverés lebonyolításáról, Az „Így működik" és a „Gyakori kérdések" menüpont alatt a legkülönbözőbb kérdésekre is választ kaphat – ezekből mazsoláztunk:

Hogyan tudhatok meg többet a felkínált árucikkről?

Amennyiben az Ön számára nem elegendő az árucikk leírásában található információ, akkor közvetlen kapcsolatba léphet a termék eladójával. Az elérhetőségek közül használhatja a telefonszámot, vagy akár a címet is. Amennyiben licitálás előtt szeretné megtekinteni az árut, az eladó üzlethelyiségében erre is lehetősége van.

Egyszerre hány árucikkre lehet licitálni?

Amennyire szeretne. A különböző árucikkek árverezése egymástól függetlenül történik, minden ajánlat zárása eltérő időpontban van, így mindegyik kiszemelt aukció lezárását nyomon tudja követni.

Visszavonhatom az ajánlatomat?

A megadott ajánlat kötelező érvényű és visszavonhatatlan. Kérjük, licitálás előtt alaposan tájékozódjon a termékről, mert a megadott licitajánlata utólag már semmilyen esetben sem törölhető!

Mikor tudom meg, hogy én nyertem-e?

Közvetlenül az árverés befejezése után e-mailben tájékoztatást kap arról, hogy az Öné lett-e az árucikk.

 

Ne feledje: már csak ma! Regisztráljon, licitáljon és profitáljon szenzációs árakkal!

A licitáláshoz jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!