BOON - Megyei kézilabda

2016.11.27. 13:34

ÓAM-Ózdi KC: férfias küzdelem a listavezetővel

Ózd - Helyenként szorossá tudta tenni az NB I/B-s bajnokság szombati rangadóját az ÓAM-Ózdi KC csapata, de végül a borsodiak hatgólos vereséget szenvedtek a Ferencvárostól.

Ózd - Helyenként szorossá tudta tenni az NB I/B-s bajnokság szombati rangadóját az ÓAM-Ózdi KC csapata, de végül a borsodiak hatgólos vereséget szenvedtek a Ferencvárostól.

A veretlenül listavezető fővárosiak az első játékrész második felében szereztek nagyobb előnyt, amit a fordulás után kis híján ledolgoztak az ózdiak. 20-22 után azonban az FTC új erőre kapott, és végül megérdemelten vitte el a két pontot Ózdról.


Férfi NB I/B., Keleti csoport, 10. forduló

ÓAM-Ózdi KC – Ferencvárosi TC 29-35 (12-19)

Ózd, 550 néző. V.: Felhő F., Öcsi T.

ÓAM-Ózdi KC: Losonczi – Szabó T. (2), Harkó K. (2), Horváth Sz. (2), Nyitrai J. (-), NYESTE B. (8), Lestál M. (3). Csere: TÓTH K. (k), FEKETE L. (5), KÓRÓDI K. (4), Csépányi G. (-), Menyhárt M. (3), Nagy P. (-), Répási N. (-), Koós D. (-). Edző: Szakál György.

Ferencvárosi TC: Nagy L. – BUJDOSÓ B. (6), MARCZINKÓ M. (6), Benmiloud (3), Tass B. (-), BAKOS GY. (8), Pálos G. (3). Csere: Tuba-Kovács (k), Kocsi A. (3), Varga L. (-), Pál G. (1), Benis B. (1), Nikolcza R. (-), Nagy M. (2), Bak S. (2). Edző: Adorján Gábor.

Kiállítások: 16, ill. 10 perc

Hétméteresek: -/-, ill. 5/3.

Szakál György: - Nagyon jól kezdtük, de az első negyed óra után belementünk egy gyors átlövés versenybe, amiből a Fradi jött ki jobban. A blokkolt kísérleteink után könnyű gólokat lőttek, itt ment el a mérkőzés. A második félidőben azonban mindenki nagy szívvel, és akarattal kézilabdázott, amiért dicséret illeti a csapatot. A klub nevében köszönjük, hogy ilyen sokan kilátogattak a hazai szezonzáróra, rengeteget jelentett a szurkolók biztatása. Természetesen nem csak ma, hanem az egész esztendőben.

Adorján Gábor: - Az első félidőben jól működött a védekezés, szerencsére az ózdiak a középső területen próbáltak átlőni, amit sikerült hatástalanítani. Jelentős előnyünk volt, de a fordulás után egy borzasztó első tíz percet produkáltunk. A hazaiak visszajöttek, de ezután rendeztük a sorokat, és végül sikerült megnyernünk ezt a nagyon fontos rangadót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!