BOON-ÉLŐ – Videó: Zalaegerszegi TE NKK vs. Aluinvent-DVTK 68-64

Akt.:
Zalaegerszegi TE NKK vs. Aluinvent-DVTK
Zalaegerszegi TE NKK vs. Aluinvent-DVTK - © Fotó: dvtk.eu
Miskolc, Zalaegerszeg – A női kosárlabda NB I rájátszásában szerdán 17.30-tól Zalaegerszegi TE NKK – Aluinvent-DVTK mérkőzésre került sor, Zalaegerszegen. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Jegyzőkönyv

Női Kosárlabda NB I. A-csoport, rájátszás

ZTE NKK – Aluinvent DVTK 68-64 (14-13, 21-19, 16-13, 17-19)

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, 200 néző. Játékvezetők: Győrffy Pál, Söjtöry Tamás, Minár László.

ZTE: Gorjanácz 8/6, Hegedűs-Őri 8, Koziar 16/9, Jeffery 12/6, Parker 10. Csere: Pavel 12, Szalay 2. Edző: Gáspár Dávid.

DVTK: Fontenette 21/3, Szabó F. 7/3, Raksányi 10/6, Zele 2, Melnika 14. Csere: Peckova 2, Nagy 7, Kiss 1. Edző: Štefan Svitek.

Štefan Svitek: – Mindkét csapat nagyot harcolt az első győzelemért. Nincs veszve semmi, készülünk a szombati mérkőzésre. Apróságok döntöttek, a végjátékban az üres dobásokat mi kihagytuk, az ellenfelünk pedig bedobta a lehetőségeit.

Forrás: zalalap | dvtk.eu.Szoros meccsekre és kevés pontokra van kilátás
Miskolc - Szerdán Zalaegerszegen ­játssza a negyed­döntő első meccsét az ­Aluinvent-DVTK. Véget ért az alapszakasz a női kosárlabda NB I-ben, a folytatásban a legjobb 8 együttes a negyeddöntőben a 4 közé kerülésért harcol. Az egyik párban az Aluinvent-DVTK és a Zalaegerszegi TE NKK csapata van, m...

Miskolc - Biztos volt a siker az Aluinvent-DVTK csapatának utolsó alapszakaszbeli mérkőzésén. A 2017/2018-as bajnokság első körének záró meccsét szombaton hazai pályán játszotta az Aluinvent-DVTK együttese. Az biztos volt, hogy a piros-fehérek nem kapnak ki a nem túl ,,acélos", és nem mellesleg s...