BOON-ÉLŐ – Videó: Zalaegerszegi TE NKK vs. Aluinvent-DVTK 66-59

Akt.:
DVTK vs. ZTE - illusztráció
DVTK vs. ZTE - illusztráció - © Fotó: Vajda János
Miskolc, Zalaegerszeg – A női kosárlabda NB I rájátszásában kedden 17 órától Zalaegerszegi TE NKK – Aluinvent-DVTK mérkőzésre került sor, Zalaegerszegen, a tét a legjobb négy közé jutás volt. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Női Kosárlabda NB I. A-csoport rájátszás, negyeddöntő 3. mérkőzés

ZTE NKK – Aluinvent DVTK 66-59 (15-12, 6-25, 22-8, 23-14)

Zalaegerszeg, Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok, 200 néző. Játékvezető: Pálla Zoltán, Tőzsér Dénes, Farkas Gábor.

ZTE: Gorjanácz 6/3, Hegedűs-Őri 10, Koziar 14/3, Jeffery 12, Parker 13. Csere: Pavel 5, Szalay 6. Vezetőedző: Gáspár Dávid.

Aluinvent DVTK: Fontenette 10, Szabó F., Raksányi 3, Zele 4, Melnika 12. Csere: Brewer 16/3, Peckova 2, Nagy 12/6. Vezetőedző: Štefan Svitek.

Edzői értékelés

Gáspár Dávid: – Számunkra ez volt az év mérkőzése! Kétarcú volt a csapatom, szerencsére a második félidőben a szebbiket mutatta.

Štefan Svitek: – Gratulálok a Zalaegerszegnek. Sajnos a félidei tizenhat pontos előnyünk sem volt elég. Ellenfelünk a második félidőben nagyon elszántan játszott.

A két győzelemig tartó párharc végeredménye 2-1 a ZTE javára, így a DVTK az 5-8. helyért folytathatja a küzdelmeket a bajnokságban.

A női kosárlabda NB I rájátszásában a negyeddöntők utolsó találkozóját játsszák kedden. Az már korábban eldőlt, hogy az elődöntő egyik ágán a Sopron és a Győr harcol egymás ellen a fináléba kerülésért, de a négy közé szombaton bejutott Szekszárd még ellenfélre vár. Riválisuk a kedden 17.00-tól Zalaegerszegen sorra kerülő Zalaegerszegi TE NKK – Aluinvent-DVTK összecsapásból kerül ki, ennek a győztese lesz. Ugyanis a negyeddöntők két nyert meccsig tartó csatái a további három párharcban két mérkőzés után véget értek, egyedül ebben a párosításban van szükség harmadik össze­csapásra. Köszönhetően annak, hogy a ZTE és a DVTK is megnyerte hazai meccsét a negyeddöntőben (akárcsak az alapszakaszban), előbbi a múlt héten szerdán 68–64-re, utóbbi szombaton 61–48-ra.img_9581
Miskolc - A női kosárlabda NB I rájátszásában, az első kör utolsó meccsén kiderül, hogy ki lesz elődöntős. A női kosárlabda NB I rájátszásában a negyeddöntők utolsó találkozóját játsszák kedden. Az már korábban eldőlt, hogy az elődöntő egyik ágán a Sopron és a Győr harcol egymás ellen a fináléba ...

Fotó: Ádám János
Miskolc - A negyeddöntő második találkozóját szombaton játszotta a DVTK női kosárlabdacsapata. Mivel az egyik fél két győzelméig tartó negyeddöntő első felvonását a vendég Zalaegerszegi TE NKK otthon megnyerte, így az Aluinvent-DVTK lépéskényszerben volt a szombati második összecsapás előtt. A du...

aluinvent_dvtk_zte_kosarlabda_10_650
Miskolc - A negyeddöntő első meccsét szerdán idegenben játszotta az Aluinvent-DVTK. Az idegenbeli siker reményében lépett pályára szerdán Zalaegerszegen az élvonalbeli diósgyőri női kosárlabda csapat a bajnoki negyeddöntő első felvonásán. A vendégeknél Brewerre térdfájdalmak miatt nem számíthatot...