BOON-ÉLŐ – Videó: DVTK Jegesmedvék vs. MAC Budapest 2-0

Akt.:
BOON-ÉLŐ – Videó: DVTK Jegesmedvék vs. MAC Budapest 2-0
Miskolc – Kedd este a DVTK Jegesmedvék gárdája a MAC Budapest jégkorongcsapatát fogadta Miskolcon, a Népkerti jégcsarnokban az Erste Liga keretében. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk Borsod Online-on!

Jegyzőkönyv

 

DVTK Jegesmedvék – MAC Budapest
2-0 (0-0, 1-0, 1-0)

Miskolc, 1018 néző. V.: Babic, Kókai (Kormos D., Muzsik).

DVTK Jegesmedvék: Adorján – Leppanen, Joe, Magosi, Miskolczi, Galanisz – Ruikka, Rantanen, Pavuk 1, Vas (1), Sakaris – Vojtkó, Bernáth, Hajós, Tóth A. 1, Kulmala (2) – Köllő, Berta, Tóth G. – Kiss B. (kapus). Vezetőedző: Mikael Tisell.

MAC Budapest: Bálizs – Pozsgai, MacAulay, Klempa, Brown, Dansereau – Dudás, Cunningham, Bodó, Nagy K., Orban – Vokla, Garát, Somogyi, Terbócs, Keresztury – Kovács B., Tóth R., Lőczi, Kedves – Arany (kapus). Vezetőedző: Majoross Gergely.

Kiállítások: 8 perc, ill. 18 perc.

Mikael Tisell: – Nagyon szoros mérkőzést játszott a két kitűnő csapat. Kiegyenlített volt a játék, fontos volt Tóth A. gólja, ami a mi oldalunkra billentette az előnyt. Szükségünk volt a sikerhez a nagyon jó kapusteljesítményre is.

Majoross Gergely: – A két kiváló csapat jó mérkőzést vívott, és erre van szüksége a magyar hokinak. Sajnálom, hogy nem nyertünk, volt elég lehetőségünk a sikerre, de majd tanulunk a hibáinkból.

Ilyen kemény csaták is előfordulhatnak a Jegesmedvék vs. MAC meccsen
Miskolc - Kedd este hazai környezetben játszik rangadót a DVTK Jegesmedvék Erste ligás hokicsapata. Az első fogadja a másodikat: a DVTK Jegesmedvék – MAC Budapest mérkőzést 18 óra 30 perckor kezdik a miskolci jégcsarnokban. A diósgyőriek – a vesztett egységeket tekintve – 12 ponttal előzik meg a ...