BOON-ÉLŐ – Videó: DVTK Jegesmedvék vs. ASC Corona Brasov 7-2

Akt.:
DVTK Jegesmedvék vs. ASC Corona Braşov élőben a BOON-on!
DVTK Jegesmedvék vs. ASC Corona Braşov élőben a BOON-on!
Miskolc – Péntek este a DVTK Jegesmedvék gárdája az ASC Corona Brasov jégkorongcsapatát fogadta Miskolcon, a Népkerti Jégcsarnokban az Erste Liga keretében. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk a Borsod Online-on!

Jegyzőkönyv

 

DVTK Jegesmedvék – ASC Corona 2010 Brasov (romániai)
7-2 (1-1, 3-1, 3-0)

Miskolc, 1045 néző. V.: Halassy, Kincses (Muzsik, Vincze).

DVTK Jegesmedvék: Adorján – Láda B. 1 (1), Kiss-Rusk (1), Magosi, Miskolczi (1), Galanisz (2) – Rantanen (1), Ruikka, Pavuk 1, Vas 1, Sakaris 1 (1) – Joe, Vojtkó, Hajós (1), Tóth A. 1 (1), Kulmala 2 – Berta, Ritó (1), Tóth G. – Kiss B. (kapus). Vezetőedző: Mikael Tisell.

ASC Corona Brasov: Tőke – Filip 1, Sirokovs (1), MacMillan, Walls 1 (1), Zabludovsky – Nagy I., Ölander, Mihály Á., Saluga, Tranca – Bors-Huba, Yemelyanenko, Bíró G. (1), Bíró M. (1), Molnár Zs. – Bíró O., Imecs, Mihály E., Péter Zs., Zsók – Polc (kapus). Vezetőedző: Julius Pénzes.

Kiállítások: 8, ill. 8 perc.

Mikael Tisell: – Ez a Brassó volt a legjobb, amellyel eddig játszottunk. A mérkőzés első felében jól támadtak le a vendégek, mi a második harmadban találtuk rá az eredményes játékra. A Corona a végére elfáradt és ezt kihasználtuk.

Julius Pénzes: – Már az elején gólt kaptunk, mégis jól kezdtünk, olykor beszorítottuk ellenfelünket és ez a Miskolc esetében nagy szó. A második harmadra nem úgy jöttünk ki, ahogyan kellett volna. Összességében nem volt ekkora különbség a két csapat között.Miskolc - Az Észak-Magyarország és a Borsod Online az idén is meghirdette az Év sportolója játékot. Az Észak-Magyarország olvasói és a Borsod Online látogatói dönthetnek arról, hogy kik legyenek a 2017-es esztendő legjobb megyebeli sportolói, csapatai, edzője – kétfordulós szavazás útján. A játék...

Pénteken az ASC Corona Brasov gárdáját látják vendégül a Jegesmedvék
Miskolc - A hétvégén két hazai mérkőzés vár a DVTK Jegesmedvék Erste ligás hokicsapatára. A piros-fehérek pénteken 18 óra 30 perctől az ASC Corona Brasov gárdáját látják vendégül, vasárnap 18 órától pedig a Ferencvárosi TC csapata látogat a jégcsarnokba. A találkozókról csütörtökön délután sajtót...