BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: Vác vs. DVTK 0-1 (0-1)

Akt.:
BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: Vác vs. DVTK 0-1 (0-1)
© Fotó: Homoky György
Budapest, Miskolc, Vác – A labdarúgó Magyar Kupa 9. fordulójának visszavágóján a Diósgyőri VTK együttese a legjobb 8 közé jutásért a Vác gárdájának vendége volt, szerdán 13 órától Budapesten. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Labdarúgó Magyar Kupa, 9. forduló

Vác FC vs. Diósgyőri VTK

0 – 1


Magyar Kupa: Vác vs. DVTK - Ön szerint melyik csapat jut tovább?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Magyar Kupa, 9. forduló

Vác FC vs. Diósgyőri VTK

0 – 1 (0 – 1)

Budapest, 270 néző. V.: Molnár (Horváth, Baghy).


Vác FC: Abu – Hegedűs, Tóth F., Kákonyi, Zsolnai, Kiliti, Tóth G., Gulyás, Borvető, Szabó N., Varga Sz. Vezetőedző: Csongrádi Ferenc.

Diósgyőri VTK: Rados – Nagy T., Brković, Tamás, Forgács – Vela, Busai, Tóth B., Óvári – Ugrai, Makrai. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.


Gólszerző: Vela a 29. percben.

Sárga lap: Varga a 27., Tamás a 71. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Ugrai helyett Szarka a 46., Óvári helyett Kocsis a 46., Kitili helyett Giuliano a 46., Vela helyett Eperjesi az 58., Kákonyi helyett Lassú a 61. Varga helyett Major a 80. percben.


A ,,hófoci” kupa folytatódhat
Miskolc - Az élvonalbeli DVTK kétgólos előnnyel várja a kupadöntő idegenbeli visszavágóját. A kiírás szerint szerdán 13.00-tól Budapesten, a III. kerületi TVE sportpályáján rendezik meg a Vác FC – Diósgyőri VTK labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntő visszavágó mérkőzést (az első találkozón, múlt héte...

Paks vs. DVTK: Küzdelem az volt
Miskolc - A ráadásban az 1 pontot is elveszítette Pakson a DVTK labdarúgócsapata. A labdarúgó NB I 20. fordulójában, az idei év első bajnoki meccseinek napján, szombaton a Diósgyőri VTK együttese a Paksi FC vendége volt. Bár a mérkőzés előtt három nappal még kérdéses volt, hogy az akkor még hó fe...