BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: Puskás Akadémia vs. DVTK 0-1 (0-1)

Akt.:
BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: Puskás Akadémia vs. DVTK 0-1 (0-1)
© Fotó: Homoky György
Felcsút, Miskolc – A labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Diósgyőri VTK együttese a legjobb 4 közé jutásért a Puskás Akadémia gárdájának vendége volt kedden 17 órától Felcsúton. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Labdarúgó Magyar Kupa, 10. forduló

Puskás Akadémia FC vs. Diósgyőri VTK

0 – 1Magyar Kupa: DVTK vs. Puskás Akadémia - Ön szerint melyik csapat jut tovább?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Magyar Kupa, 10. forduló

Puskás Akadémia FC vs. Diósgyőri VTK

0 – 1 (0 – 1)

Felcsút, 778 néző. V.: Szőts (Bornemissza, Garai).


Puskás Akadémia FC: Hegedűs L. – Klinar, Hegedűs J., Spandler, Trajovski – Zsidai, Márkvárt, Madarász – Prosser, Molnár, Henty. Vezetőedző: Pintér Attila.

Diósgyőri VTK: Antal – Eperjesi, Lipták, Brković, Forgács – Tóth B., Kocsis, Shestakov – Ugrai, Szarka, Ioannidis. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.


Gólszerző: Ioannidis a 34. percben.

Sárga lap: Klinar a 28., Ugrai a 39., Tóth B. a 45., Brković az 51., Zsidai a 85., Bacsa a 90+4. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Kocsis helyett Hasani a 23., Ugrai helyett Vela a 46., Prosser helyett Knezevic a 46., Madarász helyett Perosevic a 61., Molnár helyett Radó a 72., Ioannidis helyett Bacsa a 81. percben.


A Puskás Akadémia nem tűnik olyan ellenfélnek a DVTK számára, amelyen ne lehetne túljutni
Miskolc - A DVTK kedden a Puskás AFC vendégeként játszik Magyar Kupa negyeddöntő első mérkőzést. A Diósgyőri VTK csapata a labdarúgó Magyar Kupában kedden 17.00-tól Felcsúton lép pályára, a negyeddöntő első találkozóján a Puskás Akadémia FC vendégei lesznek. A piros-fehérek három napja ugyanitt ját...

Szarka Ákos egy tizenegyest kiharcolt a DVTK javára
Miskolc - Az FTC-t egy hete legyőző DVTK-nak a másik bajnokaspiráns ellen nem volt igazi esélye. A labdarúgó NB I 22. fordulójában szombaton este Videoton FC – Diósgyőri VTK mérkőzést rendeztek Felcsúton. A két csapat egyaránt 2-1-es ­sikerrel érkezett erre a találkozóra, a vendégek a listavezető F...