BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: DVTK vs. Vác 2-0 (1-0)

Akt.:
BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: DVTK vs. Vác 2-0 (1-0)
© Fotó: Homoky György
Mezőkövesd, Miskolc – A labdarúgó Magyar Kupa 9. fordulójában a Diósgyőri VTK együttese a Vác gárdáját fogadta „hazai pályán”, kedden 18 órától a Mezőkövesdi Városi Stadionban, a legjobb 8 közé jutásért. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Labdarúgó Magyar Kupa, 9. forduló

Diósgyőri VTK vs. Vác FC

2 – 0


Magyar Kupa: Ön szerint mi lesz a DVTK vs. Vác meccs végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Magyar Kupa, 9. forduló

Diósgyőri VTK vs. Vác FC

2 – 0 (1 – 0)

Mezőkövesd, 1434 néző. V.: Csonka (Csatári, Bornemissza).


Diósgyőri VTK: Antal – Brković, Lipták, Karan, Tamás – Vela, Hasani, Tóth B., Shestakov – Ioannidis, Bacsa. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Vác FC: Abu – Búrány, Hegedűs, Kákonyi, Tóth F. – Zsolnai, Tóth G., Gulyás, Görgényi – Szabó, Balajti. Vezetőedző: Csongrádi Ferenc.


Gólszerző: Ioannidis a 30., Bacsa a 87. percben.

Sárga lap: Gulyás a 81. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Búrány helyett Kiliti a 46., Vela helyett Kocsis az 55., Ioannidis helyett Szarka az 59., Tóth B. helyett Ugrai a 83. percben.


A DVTK eddig sikerrel vette az akadályokat – a Soroksáron is túljutottak
Miskolc - A DVTK kedden este labdarúgó Magyar Kupa nyolcaddöntőt játszik Mezőkövesden. Megkezdődik a magyar futballtavasz: a Magyar Kupa nyolcaddöntőinek első mérkőzései közül ötöt rendeznek meg kedden, köztük a DVTK – Vác FC meccset Mezőkövesden, a városi stadionban, 18.00-tól. Várhatóan fagypon...

Budapest - Két és fél hónap szünet után a héten folytatódnak a magyar klubfutball küzdelmei, elsőként kedden és szerdán a Magyar Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzéseit rendezik, a legjobb 16 között hét élvonalbeli együttes érdekelt. Az biztos, hogy három év után új győztes avatnak, mivel az elmú...