BOON-ÉLŐ – Magyar Kupa: Balatonfüred vs. DVTK 0-7 (0-4)

Akt.:
Magyar Kupa: Balatonfüred vs. DVTK
Magyar Kupa: Balatonfüred vs. DVTK - © Fotó: Homoky György
Balatonfüred, Miskolc – A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Balaton partján, az NB III-as Balatonfüredi FC otthonában lépett pályára szerdán 15 órától, ahol a tét a legjobb 32 közé kerülés volt. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!Labdarúgó Magyar Kupa, 2. forduló

Balatonfüredi FC vs. Diósgyőri VTK

0 – 7BOON-LIVE - Magyar Kupa: Balatonfüred vs. DVTK - 2015.09.23., 15.00
21:44 | live


A Diósgyőri VTK mellett, csak a Tiszaújváros került a Magyar Kupa legjobb 32 csapata közé. A Mezőkövesd hosszabbításos meccsen bukott el hazai pályán az élvonalbeli Békéscsabával szemben. tovább »

21:43 | live


Balatonfüred, Miskolc - "Megfelelő komolysággal kezeltük ezt a mérkőzést" - kezdte nyilatkozatát Bekő Balázs, a Diósgyőri VTK vezetőedzője a Balatonfüred elleni győztes Magyar Kupa-mérkőzés után. tovább »

16:46 | live

90+1' Vége a mérkőzésnek, továbbjutott a Diósgyőr!
16:44 | live

90' Újabb diósgyőri gól! Lipták a vendég térfél közepéről a jobb oldalon Bacsát indította, ő betört a 16-oson belülre, majd az üresen érkező Bognár elé passzolt, aki 3 méterről az üresen tátongó kapu jobb oldalába lőtt, 0-7.

16:44 | live

90' Bognár balról ívelte középre a labdát Egerszegihez, a középpályás jó megoldást választott a kaputól 17 méterre, de a labdaátvétel után a lövése a léc fölött suhant ki.
16:41 | live

88' Bognár passza után Bacsa a bal oldalon futott el, majd visszatette a labdát lövésre Nemesnek, az ő 20 méterről eleresztett bombáját a hazai kapus a kapu fölé tenyerelte.
16:40 | live

86' Nagy diósgyőri helyzet maradt ki: Egerszegi jól vette észre, hogy Bognár a jobb oldalon üresen várja a labdát, passza után a diósgyőri játékmester le is viharzott a jobb oldalon, a középre adása is remekre sikerült, a labdára érkező Grumic pedig 6 m,éterről a jobb kapufa oldalát találta el, ám onnan az alapvonalon túlra pattant a labda.
16:39 | live

85' Cseszneki jobbról keresztbe lőtte a labdát, amivel Rosta cselezhetett a kapu felé, sikerült is lövésig játszania a magát, a jobb alsó sarokra tartó lövést Bősz hárította.
16:33 | live

79' Egy ártalmatlannak tűnő hazai akciónál Bősznek okozott gondot a labda megszerzése, a helyzetet Kovács G. oldotta meg, azzal hogy szögletre tette ki a labdát.
16:24 | live

72' Újabb diósgyőri gól! Bognár jobb oldali szögletére Lipták érkezett a rövid oldalon, aki a kapu elé emelte a labdát, az érkező védőtárs Kovács G. pedig 2 méterről a ketrec jobb oldalába fejelt, 0-6.

16:24 | live

69' A meccs utolsó cseréje kapusposzton történt: Rados helyett Bősz állt a gólvonalra.
16:23 | live

68' Egerszegi indításával Bacsa futott el a bal oldalon, majd visszaadta a labdát a feladónak, ám Egerszegi 15 méterről eleresztett lövése egy hazai védőről kivágódott, a labdát Bognár szedte össze és 19 méterről a kapu fölé durrantott.
16:20 | live

66' Bognár sokadik jó ütemű passzával Bacsa viharzott el a bal oldalon, az elfutás káprázatos volt, a jó befejezés azonban elmaradt: lövés helyett belevezette a labdát a hazai védők által támogatott kapusba.
16:14 | live

61' Csere: Switzer helyett Maka folytatja
16:13 | live

60' Újabb diósgyőri gól! Bacsa a bal oldalon jól passzolt Grumichoz, aki remekül vette észre, hogy Bognár teljesen üresen érkezik középen, elé is tálalt, a középpályás pedig 8 méterről higgadtan a kapu jobb oldalába lőtt, 0-5.

16:12 | live

57' Aranyi végzett el a jobb oldalról szabadrúgást, a bal alsó sarokra tartó lövését Rados nem tudta megfogni, a kipattanóra Gál érkezett és közvetlen közelről a kapus kezébe emelte a labdát.
16:10 | live

56' A bal oldalon Switzer húzott el, majd keresztbe lőtte a labdát, Wágner pedig 15 méterről próbálkozott lövéssel, de Rados ezúttal is a helyén volt.
16:08 | live

55' Switzer 17 méteres kísérletét öklözte ki Rados kapus.
16:07 | live

51' Egy ritka hazai akció végén a csereként beállt Rosta 18 méterről lőtt a kapu fölé.
16:06 | live

50' A jobb oldalról Bognár adott biztató labdát Bacsának, aki miután tisztán átvette és megpróbálta kapura lőni, a labdába egy hazai védő belelépett, róla pedig kifelé pattant a labda.
16:01 | live

46' Megkezdődött a második félidő.
16:01 | live

A szünetben mindkét csapat cserélt: a hazaiaknál Gólya helyett Mayer, Tóth G. helyett Rosta állt be, a Diósgyőrben Kitl helyett Kövér, Barczi helyett pedig Ternován folytatja.
15:45 | live

45' Vége az első félidőnek.
15:42 | live

43' Egy vendégakció végén Bacsa a jobb oldalról beadásszerű lövést küldött a kapu felé, ami keresztbe elsuhant a hazai ketrec előtt.
15:40 | live

42' Újabb diósgyőri gól! Kitl szerzett labdát a felezővonal környékén, ebből indult kontrára a DVTK, Bognár pár lépés után Grumic elé tálalt, a csatár futott néhány métert a labdával, majd 16 méterről laposan a bal alsó sarokba lőtt, 0-4.

15:36 | live

38' Újabb diósgyőri gól! Bognár balról ezúttal is kitűnően ívelt a jobb oldalon mélységből érkező Bacsa elé, aki tisztán törhetett kapura, és 15 méterről nagy erővel a kapu bal felső sarkába bombázott, 0-3.

15:34 | live

34' Grumic futott be a bal oldalon a 16-oson belülre, majd átemelte a bizonytalankodó Szabó kapuson a labdát, ám egy visszafutó védő megakadályozta a vendég játékost a gólszerzésben, azzal, hogy az alapvonalon túlra rúgta ki a labdát.
15:32 | live

32' Az első igazi hazai akció futott a pályán: a jobb oldalon Tóth G.-Wágner volt a labda útja, utóbbi jól centerezett középre, az érkező Baldauf pedig a jobb alsó sarkot célozta meg, ám Radosról kipattant a labda. Ezzel azonban nem szabadult fel a diósgyőri kapu előtere, a labda Csesznekihez került, aki 21 méterről nagy lövést zúdított a kapura, ami a felső lécről vágódott le, a gólvonal elé, csak ezután sikerült tisztázniuk a vendégeknek.
15:26 | live

28' Bognár kitűnő indításánál Barczi került ziccerbe a jobb oldalról a 16-oson belülre futva, de a nagy helyzetben a kifutó kapust találta el.
15:23 | live

24' Picit visszább vett a lendületből a DVTK, de így is a vendégek birtokolják többet a labdát, de helyzeteik nem voltak az elmúlt percekben.
15:15 | live

17' Újabb diósgyőri gól! Bognár jó kiugratásával Barczi a bal oldalon ment el, majd remekül tálalt Grumic elé, aki 18 méterről, középről lőtt laposan a kapu bal oldalába, 0-2.

15:14 | live

15' Vezet a Diósgyőr! Egy jobb oldali akció végén Okuka az alapvonal közeléből ívelt a kapu elé, beadására Grumic emelkedett, aki 6 méterről a kapu jobb alsó sarka felé fejelt, a labda azonban a kapufáról kipattant, éppen a menteni igyekvők hazai kapusra és Szabó M-ről egyenesen a kapuba, 0-1.
15:11 | live

12' Nemes hátulról, balról Grumichoz ívelte a labdát, aki jól vette le, de 16 méterről eleresztett lövése erőtlenre sikerült és el is kerülte a bal alsó sarkot.
15:06 | live

6' Barczi jó indításával Grumic ugrott meg a felezővonalnál és húzhatott tisztán a kapura, el is vitte a labdát a kapus mellett, ám megbotlott a lábába, de nem esett el, hanem próbált továbbmenni, ám ettől elveszett a lendülete és a visszafutó védők szerelték. A játékvezetőnek ebben a helyzetben 11-est kellett volna ítélnie.
15:02 | live

4' Helyzet még nem volt, de a játék a hazai térfélen folyik, a Diósgyőr birtokolja többet a labdát.
14:58 | live

1' A Balatonfüred kezdte a mérkőzést.
14:58 | live

Kint vannak a csapatok a kezdésre: a Diósgyőr tiszta feketében játszik, a hazai piros-fehéreknél az összetételben a fehér szín dominál.
14:55 | live

A kezdőcsapatok

Balatonfüredi FC: Szabó M. – Bánhidi, Gólya, Gál, Böörczky – Aranyi, Baldauf –Cseszneki, Tóth G., Switzer – Wágner.

Diósgyőri VTK: Rados – Okuka, Kovács G., Lipták, Nemes – Egerszegi, Kitl – Bacsa, Bognár, Barczi – Grumic.

Ön mi tippel a Balatonfüred - DVTK Magyar Kupa mérkőzésre?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó Magyar Kupa, 2. forduló

Balatonfüredi FC vs. Diósgyőri VTK

0 – 7 (0 – 4)

Balatonfüred, 500 néző. V.: Kovács G. (Huszár, Kulman).


Balatonfüredi FC: Szabó M. – Bánhidi, Gólya, Gál, Böörczky – Aranyi, Baldauf –Cseszneki, Tóth G., Switzer – Wágner. Edző: Földesi Károly.

Diósgyőri VTK: Rados – Okuka, Kovács G., Lipták, Nemes – Egerszegi, Kitl – Bacsa, Bognár, Barczi – Grumic. Vezetőedző: Bekő Balázs.​


Gólszerző: Szabó M. (0-1, öngól) a 15., Grumic (0-2) a 17., Bacsa (0-3) a 38., Grumic (0-4) a 42., Bognár (0-5) a 60., Kovács G. (0-6) a 72., Bognár (0-7) a 90. percben.

Sárga lap: -.

Kiállítás: -.

Csere: Gólya helyett Mayer a 46., Tóth G. helyett Rosta a 46., Kitl helyett Kövér a 46., Barczi helyett Ternován a 46., Switzer helyett Maka a 61., Rados helyett Bősz a 69. percben.


DVTK: NB I-es meccs Balatonfüreden a Magyar Kupában

Miskolc – Az NB I 7. helyén álló DVTK a Balaton partján, az NB III-as Balatonfüred otthonában lép pályára 15 órától a Magyar Kupa 2. fordulójában. A mérkőzésről élőben tudósítunk. tovább »

Magyar Kupa – Továbbjutott a Vasas

Budapest, 2015. szeptember 22., kedd (MTI) – A Vasas kedden 2-1-re győzött a másodosztályú Szolnok vendégeként, így bejutott a legjobb 32 közé a labdarúgó Magyar Kupában. tovább »

Magyar Kupa – Kiesett a Puskás Akadémia

Budapest, 2015. szeptember 22., kedd (MTI) – A harmadosztályú Kozármisleny meglepetésre 2-0-ra legyőzte, s ezzel kiejtette az élvonalbeli Puskás Akadémia együttesét a labdarúgó Magyar Kupa második fordulójában. tovább »

Magyar Kupa – A 32 közé jutás a tét

A 2. forduló mérkőzéseit rendezik kedden és szerdán a Magyar Kupában, ahol a tét a legjobb 32 közé kerülés. A megyei csapataink közül még DVTK, a Mezőkövesd, a Cigánd, a Tiszaújváros és a Tállya csapata érdekelt. tovább »
hirdetés
hirdet�s