BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Vasas 2-1 (1-0)

Akt.:
BOON-LIVE - DVTK vs. Vasas
BOON-LIVE - DVTK vs. Vasas
Mezőkövesd, Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 29. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Vasas FC együttesét fogadta „hazai pályán” szombaton 18 órától Mezőkövesden. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga, 29. forduló

Diósgyőri VTK vs. Vasas FC

2 – 1


Ön szerint mi lesz a Diósgyőri VTK vs. Vasas FC mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga, 2. forduló

Diósgyőri VTK vs. Vasas FC

2 – 1 (1 – 0)

Mezőkövesd, 3600 néző. V.: Kassai Viktor (Albert István, Buzás Balázs).


Diósgyőri VTK: Antal – Eperjesi, Lipták, Karan, Tamás – Vela, Mevoungou, Busai, Ugrai – Novothny, Szarka.. Vezetőedző: Bódog Tamás.

Vasas FC: Nagy – Burmeister, Ristevski, Vaskó, Hangya – James, Kleisz, Berecz, Murka – Remili, Saglik. Vezetőedző: Michael Oenning.


Gólszerző: Szarka (1-0) a 6., Burmeister (1-1) a 72., Makrai (2-1) a 85. percben.

Sárga lap: Karan a 25., James a 32., Szarka a 34., Vaskó a 42., Ristevski az 56., Burmeister a 77., Makrai a 90+3. percben.

Kiállítás: Lipták a 75. percben.

Csere: Szarka helyett Makrai a 64., Kleisz helyett Kulcsár a 66., Ugrai helyett Fülöp a 73., Hangya helyett Gaál a 80., Saglik helyett Ferenczi a 86., Vela helyett Tucsa a 87. percben.DVTK vs. Vasas – A duzzadó önbizalmak összecsapása Kövesden

Szombaton a Vasast fogadja a Diósgyőr az élvonalbeli labdarúgó-­bajnokságban.A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .