BOON-ÉLŐ – DVTK vs. Bp. Honvéd 1-1 (1-0)

Akt.:
DVTK vs. Bp. Honvéd
DVTK vs. Bp. Honvéd - © Fotó: Homoky György
Debrecen, Miskolc – A labdarúgó OTP Bank Liga NB I 24. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Budapest Honvéd együttesét fogadta „hazai pályán” Debrecenben, szombaton 17 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 24. forduló

Diósgyőri VTK – Budapest Honvéd

1 – 1 (1 – 0)


Ön szerint mi lesz a DVTK vs. Bp. Honvéd mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 24. forduló

Diósgyőri VTK vs. Budapest Honvéd

1 – 1 (1 – 0)

Debrecen, 1723 néző. V.: Erdős József (Berettyán Péter, Varga Gábor).


Diósgyőri VTK: Antal B. – Eperjesi, Karan, Lipták, Tamás M. – Vela, Shestakov, Busai, Ugrai – Bacsa, Ioannidis. Szakmai igazgató: Bódog Tamás.

Budapest Honvéd: Gróf – Ikenne-King, Lovric, Kukoc, Baráth – Heffler, Nagy G., Bánó-Szabó, Gazdag – Eppel, Lanzafame. Vezetőedző: Supka Attila.


Gólszerző: Ioannidis a 30., Lanzafame a 47. percben.

Sárga lap: Lovric a 29., Lipták a 38., Szarka a 81. percben.

Kiállítás: -.

Csere: Kukoc helyett Filip a 32., Shestakov helyett Hasani a 61., Bacsa helyett Szarka a 70., Ikenne-King helyett Daniló a 77., Ugrai helyett Óvári a 82., Bánó-Szabó helyett Májer a 87. percben.


Ön szerint hányadik helyen végez a DVTK a 2017/2018-as szezonban?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...


Októberben a DVTK legyőzte a kispestieket Debrecenben
Miskolc - Ha sikerül legyőznie a Honvédot a DVTK-nak a Nagyerdei Stadionban, akkor a tabella első felébe lépnek. A labdarúgó NB I 24. fordulójában szombaton 17.00-tól Diósgyőri VTK – Budapest Honvéd mérkőzést rendeznek Debrecenben, a Nagyerdei stadionban. Hogy mennyiszer kel még útra kelniük a pi...

Bódog Tamás, a DVTK szakmai igazgatója
Miskolc - A szombati DVTK - Bp. Honvéd bajnoki mérkőzést felvezető sajtótájékoztatón szóba került az a lapértesülés, amely szerint Bódog Tamást megkereste a Puskás AFC együttese, hogy náluk folytassa edzői pályafutását. Az érintett azt mondta, hogy nem tud ilyenről, sem ő, sem a DVTK. – Ha val...