BOON-ÉLŐ – Videó: DVTK Jegesmedvék vs. Dunaújvárosi Acélbikák 4-3

Akt.:
DVTK Jegesmedvék vs. Dunaújvárosi Acélbikák
DVTK Jegesmedvék vs. Dunaújvárosi Acélbikák - © Fotó: Vajda János
Miskolc – Vasárnap 18 órától a DVTK Jegesmedvék gárdája a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapatát fogadta Miskolcon, a Népkerti Jégcsarnokban az Erste Liga keretében. Az összecsapásról élő videós közvetítésben tudósítottunk a Borsod Online-on!


Jegyzőkönyv

 

DVTK Jegesmedvék – Dunaújvárosi Acélbikák
4-3 (0-2, 2-0, 1-1, 1-0) – hosszabbítás után

Miskolc, 910 néző. V.: Kókai, Salánki (Kormos, Váczi).

DVTK Jegesmedvék: Kiss B. – Leppanen, Kiss-Rusk, Magosi, Galanisz, Tóth G. 1 – Ruikka, Rantanen (1), Pavuk (2), Vas 1 (1), Sakaris 1 (1) – Joe 1, Bernáth, Hajós (1), Kulmala (1), Tóth A. (1) – Köllő, Berta, Ritó – Adorján (kapus). Vezetőedző: Mikael Tisell.

Dunaújvárosi Acélbikák: Koitmaa – Erdélyi (1), Mestyán, Azari 1, Léránt, Odnoga (1) – Orbán, Skrypets, Izacky 1, Nageler, Nagy M. – Hruby, Lencsés, Becze, Hári 1 (1), Turcotte (1) – Németh P., Silló, Tanka – Duschek (kapus). Vezetőedző: Jason Morgan.

Kiállítások: 14 perc+végleges fegyelmi (Sakaris), ill. 10 perc+végleges fegyelmi (Nageler).

Mikael Tisell: – Örülök, hogy a kemény mérkőzésből győzelemmel jöttünk ki. A vendégeknek sokkal kevesebb helyzetük volt, mégis gólokat szereztek. Pozitívum, hogy hátrányból kétszer is felálltunk, viszont sok kiállítást kaptunk és ezen változtatnunk kell. A jobbik csapat nyert.

Jason Morgan: – Nagyon jól kezdtünk, kitűnően játszottunk, ezért szereztünk kétgólos előnyt. A második harmadban nem védtük a semleges harmadot, gyakran eladtuk a korongot, sokat hibáztunk és még emberelőnyben is gólt kaptunk. A rájátszásban majd kamatoztatjuk az itt szerzett tapasztalatainkat.


MAC Budapest vs. DVTK Jegesmedvék
Miskolc - Pénteken este az első és a második helyezett Budapesten csapott össze az Erste Liga keretében. Az alapszakasz hajrája keretében a DVTK Jegesmedvék gárdájának nem akadt veszítenivalója, a MAC számára viszont lényeges volt, hogy megerősítse pillanatnyi pozícióját. Egyik társaság sem vonult ...

Miskolc - Az Észak-Magyarország és a Borsod Online az idén is meghirdette az Év sportolója játékot. Az Észak-Magyarország olvasói és a Borsod Online látogatói dönthetnek arról, hogy kik legyenek a 2017-es esztendő legjobb megyebeli sportolói, csapatai, edzője – kétfordulós szavazás útján. A játék...