Bombariadó a Miskolc Plázában

Akt.:
Bombariadó a Miskolc Plázában
Bombariadó a Miskolc Plázában - © Fotó: Ádám János
Miskolc – Bombariadó miatt a rendőrség lezárta a Miskolc Pláza épületét a parkolóház felől szerdán kora délután, a parkolóházba sem engedtek be senkit.

14.30: Átvizsgálták a hatóságok a Miskolc Plázát és szerencsére nem találtak bombát, az épület lezárt részei újra megközelíthetőek, csakúgy, mint a parkolóház is.14 óra után is hatalmas a káosz a Plázánál, a mozielőadásokat megszakították, a nézőknek vetítés közben kellett elhagyniuk a mozitermeket.

A sok bosszús ember között az egyik fiatalember például nem tudott a lezárt parkolóházba bemenni az ott parkoló autójáért, ráadásul pontos időpontra kellett mennie egy helyre, így az autóbusz megálló felé vette az útját.

Hivatalos információ híján továbbra is többen találgatnak, hogy mi történhet a lezárt területeken, de sokak szerint bomba biztos, hogy nincs a Miskolc Plázában, csak valaki unatkozhatott és ebben lelte a “szórakozását”.

20151230_141932

Hatalmas dugó alakult ki a Miskolc Pláza környékén | További képek itt >>>


13.30: A helyszínen tartózkodó kollégánk hatalmas dugóról számolt be Búza téren szerdán fél 2-kor a Miskolc Plázánál. A rendőrök a parkolóházat és az odavezető folyosót lezárták, kiürítették, az arra lévő üzletekből is kiküldték a vásárlókat. A Miskolc Pláza főépülete viszont nincs “vesztegzár” alatt, a Búza tér felől a vásárlók tömegével lehet találkozni az üzletekben.

Hivatalos információt egyelőre nem kaptunk a rendőrségtől, mindenki csak a bombariadó tényéről tud.


Bombariadó miatt a rendőrség lezárta a Miskolc Pláza épületét szerdán kora délután. Munkatársunk helyszíni tudósítása(Fotók)#miskolc #bombariado Borsod Online Miskolc Plaza

Szerző: Borsod Online2015. december 30.