Bombanő, aki kikosarazta Inzaghit

Inzaghi
Inzaghi
Kikosarazta Filippo Inzaghit Nikolina Pisek, népszerű horvát modell és műsorvezető – írta a Bors Online.

A Milan 33 éves csatára meg akarta szerezni a riporternő telefonszámát, de a hölgy nem engedélyezte, hogy odaadják neki. Pippo Inzaghinak van a legnagyobb női rajongótábora az olasz labdarúgók közül. 33 éves és már nagyon sok csinos lány megfordult az ágyában, de még mindig a nagy őt keresi. A barnákat a szőkéktől is jobban szereti és elmondása szerint Monica Belucci testesíti meg számára az ideális nőt.

Lehet, hogy éppen az olasz színésznőre emlékeztette Nikolina Pisek, egykori horvát modell, aki jelenleg műsorvezetőként keresi a kenyérre valót. A hölgy nemrég Milánóban járt és riportot készített a csapatról. Kedélyesen beszélgetett Kakával és Seedorffal, miközben Inzaghi igyekezett a leghangosabb lenni a kamerák előtt. Nikolina azonban nem jött zavarba, mert nem nyűgözte le a nagyszájú nőcsábász. Filippo azonban nem hagyta annyiban a dolgot. Minden bizonnyal sérthette az önérzetét, hogy nem keltette fel egy hölgy figyelmét így tovább merészkedett. Megkérte a Milan menedzserét, szerezze meg a 30 éves, zágrábi műsorvezető telefonszámát. Ő meg is tette, csakhogy mielőtt odaadta volna Inzaghinak, felhívta Pisek kisasszonyt. A vártakkal ellentétben azonban a horvát szépség megkérte, ne adja ki a számát.

– Attól, hogy valaki neves focista, még nem szimpatikus nekem – nyilatkozta Nikolina, aki azt is bevallotta, sokkal jobban tetszett neki a visszahúzódó brazil, Kaká.