Bomba dallal jönnek a bomba csajok: Nemazalány és Karola már rögzítették a közös számukat

Akt.:
Bomba dallal jönnek a bomba csajok: Nemazalány és Karola már rögzítették a közös számukat
© Fotó: Facebook/Sudio-Inside
Nyíregyháza – A rajongók már sejthették, hogy valami készül a nyíregyházi énekes-rapper, Nemazalány háza táján.

Halastyák Fanni szerda este rántotta le a leplet a titokról: a napokban közösen vonultak stúdióba Karolával, hogy elkészítsék első közös számukat. Mint azt Instagram-oldalán írta: „Karolával réges rég szeretnénk egy közös dalt, de még eddig nem volt rá lehetőségünk. Most csináltunk nektek egy bomba dalt, és reméljük, elnyeri majd a tetszéseteket!”

Fanni követői természetesen elárasztották kommentekkel a bejegyzést, szinte mindannyian megjegyezték, hogy nagy dobásra lehet számítani a csajoktól.

Nemazalány szóló számai több százezres, olykor milliós megtekintést hoznak, ahogy Karola dalai is a felkapott videók között szerepelnek a Youtube-on, így a fúzióból csak siker születhet. Hogy mennyit kell várni a közös dalra, egyelőre rejtély, de lányok rajongói már biztosan tűkön ülnek.

KM


Nyíregyháza - Nemazalánnyal készült közös produkciók után, Lil G most elkészítette második saját klipjét. A YouTube-on azonban nem arat osztatlan sikert. Vannak akik úgy gondolják, hogy igazán mély mondanivalója van a dalnak. "Bár soha nem úgy éltem, és nem is fogok, ahogy mások, de na. Szóval...

A közkedvelt vlogger, Ábrahám Róbert, aki korábban együtt is töltött egy napot a szabolcsi duóval, most Lil G nyomába eredt egy vicces videóban: vajon tényleg sátánista Lil G, ahogy vallja magáról? Ábrahám Róbert szokatlan oknyomozós videója garantáltan behúz téged is - komolyan venni persze nem ...

Címkék: , ,