Bokros Lajos: jövõ hétre meglehet az összes kopogtatócédulája az MDF-nek

Valószínûleg a jövõ héten már az MDF szinte minden jelöltjének meglesz az induláshoz szükséges mennyiségû kopogtatócédulája – ezt mondta Bokros Lajos vasárnap délelõtt újságírók elõtt Budapesten. A párt kormányfõjelöltje szerint nagyon jól állnak a gyûjtéssel és délután fog összeülni a kampánystáb is. Bokros Lajos arról is beszélt, hogy véleménye szerint megszûntek az MDF-ben a belsõ csatározások és a párt egységes.

Bokros Lajos a kopogtatócédulák gyûjtésével kapcsolatban újságírók elõtt úgy fogalmazott, hogy országosan nagyon jól állnak. Jövõ héten valószínûleg pedig már arról fognak tudni beszámolni, hogy szinte minden jelöltnek megvan az induláshoz szükséges mennyiségû ajánlószelvénye.
Az MDF kormányfõ-jelöltje – XVIII. kerületi lakosként – újságírók elõtt adta át saját és felesége kopogtatócéduláját Ferencz Istvánnak, az MDF képviselõ-jelöltjének, egyben a kerület egyik alpolgármesterének.

Bokros Lajos beszélt arról is, hogy véleménye szerint az MDF-ben a belsõ csatározások megszûntek, a párt egységes: van programja és vannak képviselõ-jelöltjei. A politikus annak kapcsán tért ki erre, hogy a nemrég külföldrõl hazaüzenve köremailben tudatta a párt vezetõivel, hogy visszalép, ha nem tudnak úrrá lenni a szervezetben uralkodó káoszon.