Bognár István visszatért Mezőkövesdre

Akt.:
Bognár István visszatért Mezőkövesdre
Bognár István visszatért Mezőkövesdre - © Fotó: mezokovesdzsory.hu
Mezőkövesd – A Mezőkövesd Zsóry FC szerződtette a Ferencváros középpályását.

Bognár István a 2012-2013, illetve a 2013-2014-es szezonban már volt a Mezőkövesd Zsóry FC játékosa, akkor 53 bajnoki (NBI, NBII) mérkőzésen 11 gólt szerzett a csapat színeiben.

A 175 cm magas, 26 éves középpályás azóta megfordult a DVTK csapatában is, hozzánk a Ferencvárostól érkezik, ahol pontosan egy évig szerepelt.

Bognár István 2011-ben Újpesten mutatkozott be a magyar élvonalban, azóta 101 élvonalbeli találkozón 10 találatig jutott.

Fotó: mezokovesdzsory.hu Fotó: mezokovesdzsory.hu ©

Az újonnan igazolt labdarúgó többször is tagja volt a magyar válogatott bő keretének, de bemutatkozására a nemzeti csapatban még nem került sor.

Hagyacki József ügyvezető igazgató: 2018 június 30-íg szerződtettük egykori játékosunkat. Bízom benne, hogy Bognár István segít nekünk a bennmaradás kiharcolásában.

Bognár István: Bemutatni nem kell az egyesületet, bízom benne, hogy sikerül kiharcolnunk a bennmaradást. Nagyon nagy örömmel jöttem vissza Mezőkövesdre. Könnyen ment a megegyezés, ugyanis kellemes emlékeim vannak a klubról – nyilatkozta Bognár István.

– Minden erőmmel azon leszek, hogy a csapatot segítsem a bennmaradásért folytatott harcban. Amikor elmentem még nem volt kész a stadion, azóta ellenfélként jártam itt és nagyon tetszik ez a kis hangulatos ékszerdoboz. Remélem sok örömöt tudok majd okozni a lelkes mezőkövesdi közönségnek.

Forrás: mezokovesdzsory.hu