Bogácson toboroztak határvadászokat

Bogácson toboroztak
Bogácson toboroztak - © Fotó: police.hu
Bogács – Borsod-Abaúj-Zemplén megyében is folyamatos a határvadászokat toborzó rendőrségi kampány. Legutóbb a Márton-napi vigasságokon találkozhattak a rendőrökkel.

Mint az már ismeretes az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdetett a Készenléti Rendőrség Határvadász Bevetési Osztályainak állományába Őr-Járőrtárs beosztás betöltésére. A határ és a haza védelmére minden cselekvőképes, 18. életévüket betöltött, a felvételi követelményeknek megfelelő magyar állampolgár jelentkezhet.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai Bogácson, a Márton-napi vigasságokon 2016. november 12-én számos érdeklődőnek adtak felvilágítást a határvadászképzés nyújtotta lehetőségekről. Az érintettek az írásos tájékoztatón túl, a jelentkezéshez szükséges nyomtatványokat is megtekinthették, átvehették.

Fotó: police.hu

Az elkövetkező hetekben, hónapokban a toborzócsoportok több helyen is megjelennek a megyében, de a rendőri szolgálatra elhivatottságot érzők nem csak tőlük, hanem bármely rendőri szervnél érdeklődhetnek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –