Bodroghalmiak sikeres pályázata

Bodroghalom – A Bodroghalmi Mesepalota Óvoda 2014-ben csatlakozott az „Óvodai nevelés a művészetek eszközeivel” elnevezésű alternatív programhoz.

A program és az azt irányító egyesület segíti, támogatja az óvoda munkáját. Az óvónőknek nyújtott szakmai segítség mellett gondol a nehéz helyzetekben lévő családok támogatására is. Az általuk kiírt „Karolj fel egy családot, aki mellett kiállsz” című pályázat célja, hogy az egyesület tagjai, az óvodák óvónői vállalják fel olyan családok segítését, akik szegénységben élnek és segítségre szorulnak gyermekeik nevelésében. A lehetőséget kihasználva az óvodából két óvónő is benyújtotta pályázatát. A lukaiak legnagyobb örömére a három nyertes között volt mindkét bodroghalmi pályázat, így Dobos Gyuláné és Szaváné Erdei Helga 50–50 ezer forint értékben segíthette az általuk választott családokat a pályázatban pontosan meghatározott módon, téli ruhaneműk, lábbelik, iskolaszerek, fejlesztő játékok vásárlásával.

ÉM-SB0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s